Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten Porties : 6 150 gr spek 2 uien 2 teentjes knoflook 2 verse chilipepers 1,5 kg rundvlees (idealiter runderstoofvlees) 2 eetlepels bloem 600[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 250 gr bijgesneden biefstuk 1/2 rode paprika 1/2 groene paprika 4 eetl. bakolie 1+1/2 theel. fijngehakte gember 2 theel. fijngehakte knoflook[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gr bijgesneden biefstuk 1/2 rode paprika 1/2 groene paprika 4 eetl. bakolie 1+1/2 theel. fijngehakte gember 2 theel. fijngehakte knoflook[...]
Bron: smulweb.nlIn het magazine Proef+ (een uitgave van Gall & Gall) stond dit recept voor runderpie. Nu heb ik normaliter bepaald geen hoge hoed op van Allerhande[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 6 personen Plm. 1200 gr. entrecôte aan één stuk of ander stuk mooi rundvlees met een beetje vet er aan - 100 gram wortel - 100 gram[...]
Bron: smulweb.nlLange dagen, van begin tot eind volgepland. Ontbijt maken voor de gasten, diner voorbereiden, kamers en badkamers poetsen, wassen, strijken enzovoort. Ook de[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frIn het magazine Proef+ (een uitgave van Gall & Gall) stond dit recept voor runderpie. Nu heb ik normaliter bepaald geen hoge hoed op van Allerhande[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 4 personen 2 kg. vlees van de zijlende 5 dl. droge rode wijn peper(molen) zout mespunt tijm 1 dl. cognac 1 laurierblad 3 kruidnagels 1 ui,klein 70 gr.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kg sudderlappen (rund),100 g boter of margarine, 50 g spekjes, 2 plakken ontbijtkoek zonder korst, een handje rozijnen, een half bekertje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 ui 2 laurierbladeren 6 jeneverbessen 1 kaneelstokje 300 gr. winterwortel 750 gr. runderrollade 1 dl. bouillon 3 el. olijfolie 2 el.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gr runderbiefstuk 1 stukje gemberwortel 1 eetlep bruine basterd suiker 1 eetlepel sojasaus 1 eetlepel gehakte knoflook 1 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nl