Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 56 recepten
Ingrediënten Porties : 4 Voor de vulling 250 g mager runderstoofvlees, in kleine blokjes 100 g rundernier, in kleine stukjes 2 theel. plantaardige olie 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 1 tl tamarindepasta (toko) 3 el kokend water 2 el sojasaus 2 tl sesamolie 1 el rijstwijn (sake of mirin) of sherry 100 g fijne[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 800 gr ossenhaas, in blokjes gesneden 1 liter runderbouillon Voor de kerriesaus 250 ml mayonaise 1 eetlepel kerriepoeder Voor de[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 gr rundergehakt 1 ui, fijngehakt 1 teentje knoflook, gehakt 1 blik tomaten, in stukjes 3 eetlepels tomatenpuree 1/2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 500 gr blokjes runderstoofvlees 150 gr champignons, schoongemaakt en heel gehouden 4 plakken bacon, in reepjes gesneden ca. 12[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1 eetlepel olijfolie 2 grote uien, in kleine stukjes gesneden 3 teentjes knoflook, fijngehakt 1 kg biefstuk, in blokjes 1,5 kg[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetlepel olijfolie 80 gr fijngesneden ui 4 theelepels uitgeperste knoflook 1 theelepel gedroogde oregano 3,5 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 250 gr bijgesneden biefstuk 1/2 rode paprika 1/2 groene paprika 4 eetl. bakolie 1+1/2 theel. fijngehakte gember 2 theel. fijngehakte knoflook[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram (biologische) runderriblappen, in blokjes 1 ui 2 teentjes knoflook 2 eetlepels tomatenpuree 1 kleine courgette 250 gram flespompoen[...]
Bron: smulweb.nl1 kg.rundvlees 2 tomaten ontvellen in stukken snijden 2 grote uien schillen in stukken snijden 6 tenen knoflook in stukjes hakken 3 kruidnagels 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gr bijgesneden biefstuk 1/2 rode paprika 1/2 groene paprika 4 eetl. bakolie 1+1/2 theel. fijngehakte gember 2 theel. fijngehakte knoflook[...]
Bron: smulweb.nlDit is weer zo’n recept uit mijn beduimelde knipselmap. Ooit stond dit recept in de Provinciale Zeeuwsche Courant (ja, die bestaat écht). Het idee van[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIn het magazine Proef+ (een uitgave van Gall & Gall) stond dit recept voor runderpie. Nu heb ik normaliter bepaald geen hoge hoed op van Allerhande[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 4 personen 750 gr riblappen, 1 el vijfkruidenpoeder, 1 tl laos, , wokolie, sesamolie, 3 el hoisinsaus, 2 el mirin, water, 2 cm santen. Voorbereiding Het[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Plm. 1200 gr. entrecôte aan één stuk of ander stuk mooi rundvlees met een beetje vet er aan - 100 gram wortel - 100 gram[...]
Bron: smulweb.nl