Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
voor 6 personen 1 kg sukadelappen, in 3 cm stukjes (ik had Schotse Hooglander vlees) 70 ml olijfolie 6 grote knoflooktenen, fijn 2 e tomatenpuree genoeg zelf[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetlepel olijfolie 80 gr fijngesneden ui 4 theelepels uitgeperste knoflook 1 theelepel gedroogde oregano 3,5 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nl1 kg.rundvlees 2 tomaten ontvellen in stukken snijden 2 grote uien schillen in stukken snijden 6 tenen knoflook in stukjes hakken 3 kruidnagels 3[...]
Bron: smulweb.nlDit is weer zo’n recept uit mijn beduimelde knipselmap. Ooit stond dit recept in de Provinciale Zeeuwsche Courant (ja, die bestaat écht). Het idee van[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIn het magazine Proef+ (een uitgave van Gall & Gall) stond dit recept voor runderpie. Nu heb ik normaliter bepaald geen hoge hoed op van Allerhande[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 6 personen Plm. 1200 gr. entrecôte aan één stuk of ander stuk mooi rundvlees met een beetje vet er aan - 100 gram wortel - 100 gram[...]
Bron: smulweb.nlDit is weer zo’n recept uit mijn beduimelde knipselmap. Ooit stond dit recept in de Provinciale Zeeuwsche Courant (ja, die bestaat écht). Het idee van[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comLange dagen, van begin tot eind volgepland. Ontbijt maken voor de gasten, diner voorbereiden, kamers en badkamers poetsen, wassen, strijken enzovoort. Ook de[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frHet gebeurt niet vaak, maar Meneer kwam met een recept aan. Dít moesten we echt eens maken! Toen hij na een week vroeg waar het toch bleef, besloot ik het voor[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDit is weer zo’n recept uit mijn beduimelde knipselmap. Ooit stond dit recept in de Provinciale Zeeuwsche Courant (ja, die bestaat écht). Het idee van[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIn het magazine Proef+ (een uitgave van Gall & Gall) stond dit recept voor runderpie. Nu heb ik normaliter bepaald geen hoge hoed op van Allerhande[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 4 personen 600gr.mager rundvlees,2 uien,2 tenen knoflook,75gr.mager gerookt spek,1 el.paprikapoeder,4 stengels bleekselderij,1dl runderbouillon,4[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 800 gram rundvlees (bavette: vlees van de flank van het rund); 1 dikke ui; 1 dikke wortel; 1 preistronk; 5 stengels bleekselderij; 3 rapen; 8[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600gr.mager rundvlees,2 uien,2 tenen knoflook,75gr.mager gerookt spek,1 el.paprikapoeder,4 stengels bleekselderij,1dl runderbouillon,4[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gr runderlappen (in blokken van 2x2cm) (versgemalen) peper en zout 50 gr boter 2 sjalotjes (gesnipperd) 1 Spaans pepertje (fijngesneden)[...]
Bron: smulweb.nl