Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
Ingrediënten Porties : 4 2 theel. sesamolie 1 eetl. citroensap 25 g verse gemberwortel, geschild en fijngesneden 3 eetl. munt, fijngesneden 350 g magere[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 500 g lamsbout zonder been 1 ui 1 citroen 50 g boter 1 vleesbouillontablet 400 ml kraanwater 1 laurierblaadje 2 takjes tijm 250 g gewelde[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 800 g sperziebonen ½ duobakje magere spekreepjes (a 250 g) 1 doosje seizoenssaus room-cognac met paddestoelen (46 g) 50 g boter 1[...]
Bron: ah.nlAgnello u verdètte per la Pasquètte Lam gecombineerd met ei en lentegroenten is het traditionele tweede Paasdag - Pasquetta - recept uit Bari in Puglia.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 4 Ons lamsvlees in stukjes 2 Aubergines 2 Uien Klein blikje tomatenpuree Blik gepelde tomaten (of vers) 2 Eetlepels citroensap Halve theelepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 100 g mager rookspekblokjes 200 g lamstooflapjes zout peper 1 sinaasappel 1 glas uitte wijn 3 kruidnageltjes 1/2 kaneelstokje 1 laurierblad 15[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -750 g uitgebeende lamsbout MARINADE: -2 glazen rode wijn -2 eetlepels olie -2 grote uien (in plakken gesneden) -1 wortel (in schijfjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voldoende lamsvlees of een bout genoeg voor 4 personen of evt. meer. Hulpmiddelen Braadpan, + oven Voorbereiding Lamsvlees marineren in rode[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 Ons lamsvlees in stukjes 2 Aubergines 2 Uien Klein blikje tomatenpuree Blik gepelde tomaten (of vers) 2 Eetlepels citroensap Halve theelepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 100 g mager rookspekblokjes 200 g lamstooflapjes zout peper 1 sinaasappel 1 glas uitte wijn 3 kruidnageltjes 1/2 kaneelstokje 1 laurierblad 15[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -750 g uitgebeende lamsbout MARINADE: -2 glazen rode wijn -2 eetlepels olie -2 grote uien (in plakken gesneden) -1 wortel (in schijfjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 el boter 700 gr lamsvlees, in blokjes van 2,5 cm gesneden 700 gr preien, gesneden in stukken van 10 cm 8 sjalotten, in stukken gesneden 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 el boter 700 gr lamsvlees, in blokjes van 2,5 cm gesneden 700 gr preien, gesneden in stukken van 10 cm 8 sjalotten, in stukken gesneden 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen 150 gr bleke rozijnen - 3 uien - 2 rijpe tomaten - 1 kg lamsvlees van de schouder - 2-3 el druivenpitolie - zout en versgemalen witte peper -[...]
Bron: smulweb.nl