Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
Ingrediënten Porties : 4 2 theel. sesamolie 1 eetl. citroensap 25 g verse gemberwortel, geschild en fijngesneden 3 eetl. munt, fijngesneden 350 g magere[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 6 zwarte peperkorrels 1 el komijnzaden zaden van 8 kardemompeulen 2 el zonnebloemolie 1 grote ui, in schijfjes gesneden 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties: 2 1 eetlepel olie 250 gr lams-lendekarbonades, in reepjes gesneden 100 gr couscous 1 groene paprika, gesneden 1 ui, gesneden 250 gr[...]
Bron: allrecipes.nlQuinoa en/of Couscous bereiden. Verhouding 1 kopje quinoa:2 kopjes water. Uitje fruiten, chilipeper, allspice, knoflook. Mengen met quinoa/couscous. Abrikozen,[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlIngrediënten 500 g lamsbout zonder been 1 ui 1 citroen 50 g boter 1 vleesbouillontablet 400 ml kraanwater 1 laurierblaadje 2 takjes tijm 250 g gewelde[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 takje rozemarijn 2 teentjes knoflook 1 theelepels (balsamico)azijn 1 theelepel scherpe mosterd (bijv. Dijon) 4 eetlepels olijfolie[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 grote uien (grof gesnipperd) 4 el olie 600 g lamslappen (in blokjes van 4 cm) 1 tl verse gemberwortel (geraspt) 2 teentjes knoflook[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g snelkookrijst (basmati) 1 pak tuinbonen (fijn, diepvries 300 g) 2 blikken artisjokharten (a 400 g) 2 teentjes knoflook (gepeld) 150 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 800 g sperziebonen ½ duobakje magere spekreepjes (a 250 g) 1 doosje seizoenssaus room-cognac met paddestoelen (46 g) 50 g boter 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 schaal lamslende met sinaasappelsaus ((670 g)*) 600 g aardappels (vastkokend, schoongeboend) 600 g wortels 1 theelepel gemalen koriander[...]
Bron: ah.nlOverlopend van inspiratie na de workshop van Annabel Langbein liep ik bij de slager naar binnen. Van alle ideeën kon ik geen keuze maken, en blijkbaar was dat[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlAgnello u verdètte per la Pasquètte Lam gecombineerd met ei en lentegroenten is het traditionele tweede Paasdag - Pasquetta - recept uit Bari in Puglia.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 4 Ons lamsvlees in stukjes 2 Aubergines 2 Uien Klein blikje tomatenpuree Blik gepelde tomaten (of vers) 2 Eetlepels citroensap Halve theelepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen * 2 eetl olijfolie * 1.25 kg lamschouder in stukjes gesneden * 3 sjalotjes fijngehakt * 4 teentjes knoflook geperst * geraspte schil van 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g. lamsvlees, 3 etl. olijfolie, 1 grote ui, 1-2 knoflookteentjes,1 rode paprika, 1 etl gemalen koriander, 1 theelepl. gember, 350 g.[...]
Bron: smulweb.nl