Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten Porties : 8 350 g bloemige aardappelen, geschild en in stukken gesneden 350 g schelvisfilet sap van 1 limoen 1 dunne stengel citroengras, in[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 8 personen * 550 g kabeljauw- of schelvisfilet * 2 theelepels rode currypasta * 1 eetlepel vissaus * 2 eetlepels maïzena * 50 g kousenband of[...]
Bron: smulweb.nlDit recept voor Thaise viskoekjes heeft absoluut potentieel, maar er moet nog wat aan geknutseld worden om het recept te verbeteren. De smaak van de Thaise[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlvoor 4 personen 250 gr verse vis knoflook, 1 eetlepel rode currypasta, gember, bosuitjes, koriander, chilisaus, 1 ei, bloem en zout. Bereidingswijze Pureer in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 gr. witvis - 1 ei - 1 el rode currypasta - 2 el maïsmeel - 3 limoenblaadjes, fijngesneden - 1 lente-ui, in ringetjes - 1 stengel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen *600 gr. witvisfilet *zakje rode currypasta *2 el korianderblad *4 zeer fijngesneden djeroek poeroet,zonder nerf *1 ei *zout Hulpmiddelen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 300gr witvisfilet 2 eetl rode kerriepasta 1 ei 2 eetl vissaus 1 theelepel suiker 2 eetl maizena 3 eetl munt 1 eetl koriander 500gr boontjes[...]
Bron: smulweb.nl400 gr zalmfilet 2 bosuitjes 1 rode peper 1 zakje verse koriander 1 eetlepel rode currypasta(pot thai kitchen) zout peper 1 limoen 2 eetlepels olie[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -450 g stevige witvisfilets (kabeljauw of schelvis) -3 lente uitjes (fijn gesneden) -2 eetlepels fijn gehakte verse koriander -2 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Meel, 2 eieren, garnalen of witvis, handjevol diepvries doperwten of spercie boontjes, vissaus, fijn gesneden pepertjes, zout Bereidingswijze[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gr verse vis knoflook, 1 eetlepel rode currypasta, gember, bosuitjes, koriander, chilisaus, 1 ei, bloem en zout. Elke dag iets lekkers! 4[...]
Bron: smulweb.nl