Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
voor 4 personen 1 kg kruimige aardappelen in plakken 1 teen knoflook gedroogde tijm zout en peper 125 ml slagroom 375 ml melk 150 g belegen boerenkaas[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 middelgrote ui 100 ml room 1kg aardappelen, geschild en zeer dun gesneden 2 teentjes knoflook 2 eetlepels plantaardige olie 3[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 3-4 grote aardappelen, geschild en in dunne plakjes gesneden bloem, om erover te strooien 2 kleine sjalotten, gesneden 3 plakken[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 1 kg vastkokende aardappels, geschild en gewassen 2 eieren 1 teentje knoflook, geperst 150 ml volle melk 125 ml slagroom nootmuskaat 50 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 teentje knoflook, 600 g voorgekookte krieltjes, 3 takjes platte peterselie, 1/2 bosje bieslook, 2 eieren, 2 dl melk, 2 bakjes Boursin Ail &[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo vastkokend aardappelen 2 teentjes knoflook, gepeld 2.5 dl slagroom 2.5 dl melk zout en peper nootmuskaat 25 gram boter, in klontjes 150[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kg vastkokende aardappels, geschild en gewassen 2 eieren 1 teentje knoflook, geperst 150 ml volle melk 125 ml slagroom nootmuskaat 50 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo geschilde vastkokende aardappelen 1 kuipje Boursin Cuisine Knoflook en Fijne kruiden 4 eetlepels melk 75 gr geraspte kaas[...]
Bron: smulweb.nlVandaag een klassieker; de aardappelgratin. Deze mag natuurlijk niet ontbreken bij het traditionele Kerstdiner. Je kunt hem prima de dag van te voren bereiden[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlDit is een recept van de kleine franse keuken van Rachel Khoo en heerlijk. Zeker als je eters hebt die geen kaas lusten, kun je hem toch maken. Het is het[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlDe Aardappel, die de basis vormt van de heilige 3-eenheid Aardappel-Vlees-Groente van de Nederlandse keuken, komt oorspronkelijk uit Zuid-Amerika. De Inca's[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlMet deze temperaturen heb ik absoluut geen zin om uren achter het fornuis te staan. Daarom is er niks makkelijker als voorbereiden en in de oven schuiven. Dit[...]
Bron: amandakookt.blogspot.comIngrediënten 1 kg vastkokende aardappel 2 eieren 1 teen knoflook 150 ml volle melk 125 ml slagroom 1 mespunt nootmuskaat 100 g Zwitserse gruyère (kaas)[...]
Bron: ah.nlDe Aardappel, die de basis vormt van de heilige 3-eenheid Aardappel-Vlees-Groente van de Nederlandse keuken, komt oorspronkelijk uit Zuid-Amerika. De Inca's[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlVandaag een klassieker; de aardappelgratin. Deze mag natuurlijk niet ontbreken bij het traditionele Kerstdiner. Je kunt hem prima de dag van te voren bereiden[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl