Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 42 recepten
voor 4 personen 1 kg kruimige aardappelen in plakken 1 teen knoflook gedroogde tijm zout en peper 125 ml slagroom 375 ml melk 150 g belegen boerenkaas[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 8 grote aardappelen plusminus 30 gram roomboter 250ml room (of meer bij meer personen) naar smaak zout en versgemalen peper[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 middelgrote ui 100 ml room 1kg aardappelen, geschild en zeer dun gesneden 2 teentjes knoflook 2 eetlepels plantaardige olie 3[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 3-4 grote aardappelen, geschild en in dunne plakjes gesneden bloem, om erover te strooien 2 kleine sjalotten, gesneden 3 plakken[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 1 kg vastkokende aardappels, geschild en gewassen 2 eieren 1 teentje knoflook, geperst 150 ml volle melk 125 ml slagroom nootmuskaat 50 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo vastkokend aardappelen 2 teentjes knoflook, gepeld 2.5 dl slagroom 2.5 dl melk zout en peper nootmuskaat 25 gram boter, in klontjes 150[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kg vastkokende aardappels, geschild en gewassen 2 eieren 1 teentje knoflook, geperst 150 ml volle melk 125 ml slagroom nootmuskaat 50 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo geschilde vastkokende aardappelen 1 kuipje Boursin Cuisine Knoflook en Fijne kruiden 4 eetlepels melk 75 gr geraspte kaas[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Vloeibaar bakproduct 2 preien in ringen 250 gr. diepvrieserwten/tuinbonen of een courgette 500 gr. aardappelpartjes 2 blikjes uitgelekte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gram vastkokende aardappels 2 eetlepels olijfolie 1 blikje ansjovisfilets in olijfolie 50 gram 750 gram uien, in dunne ringen 250 ml room[...]
Bron: smulweb.nlMet dit recept voor aardappelgratin maakt u een maaltijd klaar voor het hele gezin.
Vandaag een klassieker; de aardappelgratin. Deze mag natuurlijk niet ontbreken bij het traditionele Kerstdiner. Je kunt hem prima de dag van te voren bereiden[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlDe Aardappel, die de basis vormt van de heilige 3-eenheid Aardappel-Vlees-Groente van de Nederlandse keuken, komt oorspronkelijk uit Zuid-Amerika. De Inca's[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIngrediënten 1 kg aardappelen (vastkokend, geschild) 75 g belegen kaas (geraspt) 2 tenen knoflook (geperst) 1/2 beker slagroom zet alles op mijn lijst[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 ui 2 el olijfolie 2 el Provençaalse kruiden 400 g kikkererwten (blik) 450 g aardappelschijfjes 450 g gesneden bladspinazie deelblokjes[...]
Bron: ah.nl