Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 10 recepten
voor 2 personen Vlees: - 2 eendenborstfilets met vel* - zout en peper - olijfolie Portsaus: - olijfolie - 1/2e sjalot, gesnipperd - 1 teen knoflook, geperst -[...]
Bron: smulweb.nlIk ben gek op eendenborst en we eten het dan ook regelmatig. Zoals gisteren met een supersnelle saus met rode port en bessengelei. Een trucje om te[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comVoor mijn feestelijke menu, maak ik als hoofdgerecht dit recept van eendenborst met bramen. In dit recept wordt eendenborstfilet even gebakken en daarna verder[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIngrediënten 250 g pitloze druiven 4 eendenborstfilets (ca. 600 g) zout (versgemalen) peper 20 g boter of margarine ½ theelepel vanillesuiker 3[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 eendenborstfilets zout versgemalen peper 1 sjalotje 1 blikje bramen (200 g Jonker Fris) ½ dl medium dry sherry of witte port ½[...]
Bron: ah.nlTwee mooie najaarsingrediënten voor een lekker smaakvol gerecht; eendenborstfilet en flespompoen . De eendenborst maakte ik voor het eerst. De flespompoen[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlIk ben gek op eendenborst en we eten het dan ook regelmatig. Zoals gisteren met een supersnelle saus met rode port en bessengelei. Een trucje om te controleren[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comIngrediënten Porties : 10 5 à 6 eendenborsten (canettes, 1,2 kg in totaal) zout en peper Voor de saus 100 gr sjalot 5 dl rode wijn 2 dl rode port rasp[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 Eendenborst 4 eendenborstfilets 50 ml gevogelte of wildfond 100 ml rode wijn 2 eetlepels bosvruchtenjam 25 gr boter 1-2[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2 wilde eenden. (twee tamme eenden) voor de fond van eend: wortel, bleekselderij, knolselderij, peterselie, wat jeneverbessen, laurier, thijm.[...]
Bron: smulweb.nl