Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 4 personen * 1 kilo visfilet (stevige vis, bijvoorbeeld pangafilet) * 2 middelgrote uien * 3 1/2 dl water * 1 winterwortels * 4 tenen knoflook * 2 grote[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 Zeebaars of kabeljauw filets. 5 el soya saus. Rasp van 1 citroenschil. 1 rode chilipeper fijngehakt. 1 rode bell peper in plakjes gesneden.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g pangasiusfilet; 1 teen knoflook, geperst; 1 potje tapenade van zongedroogde tomaten (140 g); 1 courgette, in lange plakken; 1 gele[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 pangasiusfilets (diepvries) 1 bakje roze garnalen 2 winterpenen 3 grote uien 5 grote tomaten 3 bosuitjes 3/4 bakje Philadelphia bieslook[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 1 kilo visfilet (stevige vis, bijvoorbeeld pangafilet) * 2 middelgrote uien * 3 1/2 dl water * 1 winterwortels * 4 tenen knoflook * 2 grote[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 Zeebaars of kabeljauw filets. 5 el soya saus. Rasp van 1 citroenschil. 1 rode chilipeper fijngehakt. 1 rode bell peper in plakjes gesneden.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 courgettes; 1 kg kleine vastkokende aardappelen; 500 gr witvis; grof zeezout; 3 el pesto; olijfolie; peterselie Hulpmiddelen Braadslee of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Verse Kabeljouw Filet of Diepvries Kabeljouw. Reken per persoon ongeveer 1 1/2 ons vis. ( Dus voor 4 personen is dat 600 gram.) Sap van een[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 6a8 ons kabeljauw, 2 winterwortels, 2 zakjes aard-puree, 2 uien, 6 struiken witlof, 6 ons trappistenkaas, 1 flesje lambic belgisch bier, veel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 150 gram langkorrelrijst, 2 uien, 3 tomaten, ca. 400 gram verse kabeljauw, 3 eetlepels olie, zout, peper, 125 gram gorgonzola Voorbereiding[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 6a8 ons kabeljauw, 2 winterwortels, 2 zakjes aard-puree, 2 uien, 6 struiken witlof, 6 ons trappistenkaas, 1 flesje lambic belgisch bier, veel[...]
Bron: smulweb.nl