Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
voor 4 personen * 1 kilo visfilet (stevige vis, bijvoorbeeld pangafilet) * 2 middelgrote uien * 3 1/2 dl water * 1 winterwortels * 4 tenen knoflook * 2 grote[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g pangasiusfilet; 1 teen knoflook, geperst; 1 potje tapenade van zongedroogde tomaten (140 g); 1 courgette, in lange plakken; 1 gele[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 pangasiusfilets (diepvries) 1 bakje roze garnalen 2 winterpenen 3 grote uien 5 grote tomaten 3 bosuitjes 3/4 bakje Philadelphia bieslook[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 1 kilo visfilet (stevige vis, bijvoorbeeld pangafilet) * 2 middelgrote uien * 3 1/2 dl water * 1 winterwortels * 4 tenen knoflook * 2 grote[...]
Bron: smulweb.nlTot nu toe heb eigenlijk alleen maar ovenschotels bereid waar ik gebruik maakte van recepten op basis van vlees of kip. Op de een of andere manier had ik dat[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comIngrediënten 1 courgette (in blokjes) 3 tomaten (in blokjes) 125 ml crème fraîche 2 schaaltjes aardappelpuree (koelvers, a 450 g) 2 blikjes zalm ((a[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 zakjes aardappelpuree (a 55 g) 1 eetlepel olijfolie 500 g schelvisfilet 1/2 pot tapenade van zongedroogde tomaten (pot a 140 g) 150 g kaas[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zak sperziebonen (500 g) 1 el olijfolie 1 ui (gesnipperd) 1 tl gemalen komijn (djinten) 1 blik tomatenblokjes (400 g) 500 g koolvisfilet[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g pangasiusfilet 1 teen knoflook 1 potje tapenade van zongedroogde tomaten (140 g) 1 courgette (in lange plakken) 1 gele paprika (in[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 grote uien 2 el olijfolie 1 zak krieltjes (klein (450 g)) 500 g tuinerwten/wortelen (diepvries, zak a 1 kg) 400 g koolvisfilet (diepvries)[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 2 courgettes; 1 kg kleine vastkokende aardappelen; 500 gr witvis; grof zeezout; 3 el pesto; olijfolie; peterselie Hulpmiddelen Braadslee of[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 theel. olijfolie 4 zeebaars- of snapperfilets (of andere stevige witte visfilets), ontveld (elk 175 g) 1½ eetl. zoutarme[...]
Bron: allrecipes.nl