Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
voor 4 personen 500 gr aardappelen 3 dl kippenbouillon 150 gr mayonaise 1/2-1 eetlepel citroensap 3 geperste teentjes knoflook 2 eetlepels fijngesneden[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 55 gr boter 6 kippenpoten, (drumsticks en dijen) 6 grote vastkokende aardappelen, in stukken gesneden 24 teentjes knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 kg aardappels 750 gram tomaten 50 ml olijfolie 1 eetlepel oregano zout peper Hulpmiddelen Oven Voorbereiding Verwarm de oven voor op 200[...]
Bron: smulweb.nl8 aardappelen zout witte peper 190 ml zure room 120 g heel fijn gesneden zwarte olijven Bereidingswijze 1. Kook aardappelen gaar. 2. Snijd ze in plakken. 3.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600-800 gram Krieltjes (nieuwe)geen fabrieksballetjes 60 gram Boter 5 teentjes Knoflook Olijfolie 4 dunne plakken Parmaham of andere rauwe ham[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 6 aardappelen (Bintje) 240 g Noordzeegarnalen (gepeld) 4 sjalotten 4 dl room 80 g boter (bakboter) 2 eetlepels citroensap 1 eetlepel bieslook[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr aardappelen 3 dl kippenbouillon 150 gr mayonaise 1/2-1 eetlepel citroensap 3 geperste teentjes knoflook 2 eetlepels fijngesneden[...]
Bron: smulweb.nlBenodigheden: 4 zeer grote aardappels (superbintje) 1 sjalot 300 g mager rundergehakt 2 theelepels fijne tijm zout en peper 2 eetlepel Curry Gewurzsaus 2[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlIngrediënten 1 zak kookaardappelen (vastkokend (450 g)) 50 g boter 1 blik minimaiskolfjes ((425 g), uitgelekt) 1 tl paprikapoeder zet alles op mijn lijst[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 el olijfolie 500 g krieltjes 1 ui 3 tenen knoflook 1 groene paprika 1 tl oregano 400 g tomatenblokjes 4 el zwarte olijven zonder pit 2 el[...]
Bron: ah.nlIk ben de laatste tijd (weer) een beetje aan het vogelen met mijn eten. Mijn Crohn blijft onrustig en omdat ik niet zo heel goed in mijn vel zit eet ik niet[...]
Bron: soepkipje.blogspot.nlRösti is een Zwitsers aardappelgerecht, een soort aardappelkoek die als bijgerecht wordt gegeten bij groente en vlees. Er bestaan diverse recepten voor rösti.[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlDit is een traditioneel recept uit Spaans Catalonië, om precies te zijn uit de plaats Olot in de streek Garrotxa. Dus als u op de kaart Patates d'Olot ziet[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen -4 grote aardappelen. -2 eetlepels zachte olie. -peper en zout. -Paprikapoeder. -100 gram spek(je mag zelf kiezen of je liever gewoon spek of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram aardappelen, geschild en in blokjes 1/4 kop olie 5 knoflookteentjes 2 theelepels zwart mosterdzaad 2 gedroogde rode pepers 1 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nl