Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 29 recepten
Ingrediënten Porties : 4 500 gr asperges, geschild en in stukjes gesneden 750 ml water zout 1 snufje suiker 40 gr + 75 gr boter 40 gr bloem 1 eetlepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 kg groene asperges, bijgesneden 1 eetl. plantaardige olie 5 g boter 2 preien, alleen het wit, in ringetjes, goed afgespoeld ½[...]
Bron: allrecipes.nlAspergesoep. Klinkt zo lekker als een doodgewone Nederlandse soep, die zonder enige moeite in een handomdraai op tafel staat. En zo is het ook natuurlijk. Als[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 4 personen 1 kilo niet te dunne asperges * 75 gram boter * 2 eetl. bloem * 1 kruidenbouillonblok * flinke theelepel suiker * 1 eierdooier * kopje room of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 100 gram aardappelen 500 gram asperges 100 ml water 250 ml melk 8 grote garnalen 100 ml slagroom 1 citroen 3 takjes peterselie peper zout[...]
Bron: smulweb.nlAsperges - ze zijn er weer . Twee weken eerder dan andere jaren, vertelt de teler Custers in het filmpje van de Limburgse omroep. Op de markt zag ik op acht[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlEen heerlijke zachte smaakvolle aspergesoep, gemaakt met het bewaarde kookvocht van de gegrilde asperges van een paar dagen geleden. Ingrediënten voor 4[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlHet is aspergeseizoen! De standaardgerechten met asperges zijn heerlijk, maar die kennen we natuurlijk allemaal wel. Hierbij eens iets anders! Om dit gerecht[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlAspergesoep. Klinkt zo lekker als een doodgewone Nederlandse soep, die zonder enige moeite in een handomdraai op tafel staat. En zo is het ook natuurlijk. Als[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten 500 g witte asperges 75 g boter 75 g bloem 2 kippenbouillontabletten 125 ml slagroom 1 mespunt nootmuskaat zet alles op mijn lijst Handig[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 sjalotje 500 g witte asperges 1 eetlepel boter ½ dl witte vermout 2 kippenbouillontabletten 1 bakje groene aspergetips zout 125 ml[...]
Bron: ah.nlSalie is een kruid dat al gauw in omvang de kruidenbak in bezit neemt. Om de andere kruiden nog een kans te geven, is het goed om af en toe eens wat weg te[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlAls je asperges gegeten heb zit je natuurlijk met een hoop schillen en uiteindjes. Niet weggooien, je kan er makkelijk heerlijke soep van maken. Dit kan je[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beVoor dit recept ga ik er een beetje van uit dat je vandaag ook asperges hebt gekookt en gegeten. Zie hiervoor het recept 'Klassieke Asperges' . De schillen en[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlAspergesoep natuur, geserveerd met een toets van mosterd met absynth. Het wordt precies een beetje frisser, we krijgen zin in een warm soepje. Voorraad in de[...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nl