Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten Porties : 6 500 gr verse asperges, schoongemaakt en in stukken van 1 cm 10 plakjes bacon 2 grote kant-en-klare deegbodem het wit van 1 ei,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 6 plakjes bladerdeeg[diepvries],ontdooid boter om in te vetten 100 gr asperge filetrollade [of aspergeham] 600 gr verse asperges,gekookt en in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen - 250 gram bloem - 125 gram koude boter - zout en peper - 1 dl water - 2 ons garnalen - 1 blikje asperges - 1 gesnipperd uitje - boter - melk[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 6 plakjes bladerdeeg[diepvries],ontdooid boter om in te vetten 100 gr asperge filetrollade [of aspergeham] 600 gr verse asperges,gekookt en in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen - 250 gram bloem - 125 gram koude boter - zout en peper - 1 dl water - 2 ons garnalen - 1 blikje asperges - 1 gesnipperd uitje - boter - melk[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 g witte asperges, geschild 6 plakjes bladerdeeg (diepvries), ontdooid 4 eieren 200 ml crème fraîche 100 g graskaas (stukje),[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 500 g groene asperges 100 g Zeeuws spek 270 g vers bladerdeeg (pak) 15 g peterselie 4 eieren 200 ml crème fraîche 100 g geraspte jonge[...]
Bron: ah.nlAsperges zijn nog altijd gemakkelijk verkrijgbaar en een hartige taart smaakt altijd. Met een kant en klaar deeg is de taart best snel gemaakt. Voor deze[...]
Bron: creaymme.blogspot.comOp een Amerikaanse site vond ik een recept van een Oekraïense dame. Het betreft een heerlijke quiche, gemaakt met een geraspte aardappelkorst en gevuld met[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlvoor 4 personen 8 theel dieetmargarine 15 biscuits, verkruimeld 400 gr asperge (blik), in stukjes 3 3/4 dl magere melk 4 losgeklopte eieren 1 theel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 8 theel dieetmargarine 15 biscuits, verkruimeld 400 gr asperge (blik), in stukjes 3 3/4 dl magere melk 4 losgeklopte eieren 1 theel[...]
Bron: smulweb.nl