Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 33 recepten
Ik heb mijn eigen variant maar deze van Delia zijn vast ook grandioos! Thai Fish Cakes with Cucumber Dipping Sauce Wij aten ze laatst weer bij Bird op de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet is al een tijdje geleden dat Albert Heijn een nieuw visproduct in het schap legde: zalmgehakt. Op het eerste oog dacht ik "handig" om het al snel daarna[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 2 personen - Witvis (ik gebruik meestal 2 tongfilets) - Zalm (een diepvriesdoosje) - Een blikje tonijn op water - Citroen - 1 ei - Dille - Beschuit -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 aardappelen 500 gr kabeljauw (zak 750 g, diepvries), ontdooid 1 ui, zeer fijngesnipperd 2 eieren 1 eetlepel grove mosterd 3 eetlepels verse[...]
Bron: smulweb.nl450g sardine met tomatensaus uit blik, uitgelekt en fijn(bewaar vocht) aardappelpuree van 1 aardappel 1 vol t ansjovispasta 1 geraspt appel 1 ei 1 vol t[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de viskoekjes: * 400 gram kabeljauwfilet * 2 lentje-uitjes * 1 tl geraspte gemberwortel * 1 teentje knoflook * 2 el verse koriander *[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 300 g pandanrijst 400 g kabeljauwfilet (diepvries, ontdooid) 70 g yellow curry paste 1 ei 2 el maizena 6 el arachideolie 1 paksoi 4 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 komkommer 2 limoenen 2 x 250 gr kabeljauwfilet 1 ei 4 eetlepels bloem 2 bosuitjes (in ringetjes) 1 rode peper 100 ml gembersiroop[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 600 g aardappelen 500 g schelvisfilet 2 cm verse gember ((zakje 150 g), geschild) 1 limoen (schoongeboend) 4 takjes koriander (fijngesneden)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 aardappelen 500 g kabeljauw ((zak 750 g, diepvries), ontdooid) 1 ui (zeer fijngesnipperd) 2 eieren 1 el grove mosterd (potje 200 g) 3 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 6 witte boterhammen (zonder korst) 3 bakjes rivierkreeftjes (a 125 g) 3 el mayonaise 1 ei 1 tl Louisiana gold red pepper sauce 1 tl[...]
Bron: ah.nlDe drie fundamentele vragen in het leven zijn; " Waar komen we vandaan ?, Waar gaan we naar toe ?, en Wat eten we vanavond ? " (uitspraak van W.Allen). Vooral[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlViskoekjes: 300 gr kruimige aardappels, geschild 180 gr zalm uit blik 1 ui 1/2 citroen 1 ei Peterselie bloem klontje boter scheutje melk zonnebloemolie 1[...]
Bron: kidsfoodies.blogspot.nlIk heb wel vaker viskoekjes gemaakt maar dan heb je afgekoelde aardappelen nodig, voor dit recept is dat niet nodig. Je kunt alles door de warme aardappelen[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 600 g bloemige aardappels, geschild en in blokjes 25 g boter 1 eetl. mierikswortel (potje) 2 eetl. fijngesneden peterselie 3[...]
Bron: allrecipes.nl