Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Een dessertje zoals ik ze graag heb: een lust voor het oog en voor de smaakpapillen! Het vergt wel wat werk en tijd, maar dat heb je er toch graag voor over[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beTjah, vrijdag de 13de, da's om miserie vragen, zeker? Wat heb ik toch staan prullen met dit receptje. Jawel, het overkomt mij ook nog, hoor! In het recept[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beOoit kreeg ik van mijn Franse zwager een tablet chocolade met olijfolie cadeau. Ik bedoel dat de olijfolie in de chocolade zat. Het was heerlijk. Ik dacht[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEr zijn vorige week al 2 recepten langsgekomen op Duizenden1dag die ik gebruikt heb bij de jaarlijkse familiebrunch voor de verjaardag van Maarten ( taartje[...]
Bron: duizenden1dag.blogspot.nlEindelijk probeerde ik deze choco mousse van avocado! Mmm, en het was heerlijk romig en zoet. Gek dat dingen nóg beter lijken te smaken als ik weet dat het erg[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlIngrediënten 2 x 100 g bittere chocolade ((70 % cacao), in stukjes) 150 ml melk 1 theelepel geraspte sinaasappelschil 250 ml slagroom 50 g suiker 1 pot[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 400 ml witte wijn 350 g fijne suiker 2 groene appels (Granny Smith) 2 eiwitten druppels citroensap (enkele) 2 dessertmints (zakje a 200 g)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 100 g gewelde abrikozen (bakje a 200 g) 1½ dl vruchtendrank abrikoos/-sinaasappel (pak a 1 liter) 1 vanillestokje 2 eetlepels oranje[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1/2 pot kersen (op siroop (a 680 ml)) 1/2 eetlepel aardappelzetmeel 1 beker slagroom (125 ml) 2 eetlepels gembersiroop 4 bakjes[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 16 350 gr chocola om mee te koken, in stukken gehakt 30 gr ongezouten boter 12 eierdooiers 4 el basterdsuiker het wit van 12[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 100 gr pure chocolade 1 borrelglaasje rum 2 bananen 1 flinke eetlepel gembersnippers 250 gr mascarpone 2-3 eetlepels witte[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Donkere chocolade, 4 eieren, suiker Bereidingswijze Smelt de chocolade scheid het eiwit van het eigeel klop het eiwit helemaal stijf meng het[...]
Bron: smulweb.nlOoit at ik in Leuven in België een Mousse au chocolat die zo lekker was dat ik het van mijn leven niet zal vergeten. (Psstt ... ik noem die Leuvense[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 4 personen 150 gr pure chocolade Fondant (bij voorkeur Cote d′or of Callebout) nootje boter Slagroom, niet opgeklopt, 15 cl 3 eiwitten, snufje zout[...]
Bron: smulweb.nlOoit at ik in Leuven in België een Mousse au chocolat die zo lekker was dat ik het van mijn leven niet zal vergeten. (Psstt ... ik noem die Leuvense[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com