Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
Ingrediënten Opbrengst : 10 kleine porties 200 gr pure chocola (tenminste 60% cacao) 1 sinaasappel 2-3 eetlepels sterke koffie 6 eieren, op[...]
Bron: allrecipes.nlTjah, vrijdag de 13de, da's om miserie vragen, zeker? Wat heb ik toch staan prullen met dit receptje. Jawel, het overkomt mij ook nog, hoor! In het recept[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEr zijn vorige week al 2 recepten langsgekomen op Duizenden1dag die ik gebruikt heb bij de jaarlijkse familiebrunch voor de verjaardag van Maarten ( taartje[...]
Bron: duizenden1dag.blogspot.nlEindelijk probeerde ik deze choco mousse van avocado! Mmm, en het was heerlijk romig en zoet. Gek dat dingen nóg beter lijken te smaken als ik weet dat het erg[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlIngrediënten 150 ml melk 1 takje verse rozemarijn (naaldjes gerist) 200 g extra pure chocolade (in kleine stukjes) 1 beker slagroom (250 ml) 100 g witte[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g pure chocolade 70% 1 mespunt zout 8 eieren 100 g fijne kristalsuiker 350 ml slagroom 25 g stemgember 50 ml bruine rum 1 limoen 100 g[...]
Bron: ah.nlEr was een tijd dat ik geen koekjes kocht, maar ze wekelijks zelf bakte. Dat ik iedere week een nieuwe taart of dessert maakte (en mijn man een paar kilo[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlDeze verrukkelijke chocolademousse komt uit het boek 'De Banketbakker' van Cees Holtkamp. Dit boek boek is echt een must have voor iedereen die graag bakt. Het[...]
Bron: taartenzoet.blogspot.comIngrediënten Porties : 6 50 gr pure chocolade, verdeeld in kleine stukjes 3 eetlepels heet water 75 gr basterdsuiker 5 eieren, eierdooiers en eiwit[...]
Bron: allrecipes.nlOoit at ik in Leuven in België een Mousse au chocolat die zo lekker was dat ik het van mijn leven niet zal vergeten. (Psstt ... ik noem die Leuvense[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 4 personen 150 gr pure chocolade Fondant (bij voorkeur Cote d′or of Callebout) nootje boter Slagroom, niet opgeklopt, 15 cl 3 eiwitten, snufje zout[...]
Bron: smulweb.nlOoit at ik in Leuven in België een Mousse au chocolat die zo lekker was dat ik het van mijn leven niet zal vergeten. (Psstt ... ik noem die Leuvense[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com