Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 9 recepten
Op het snijvlak van twee jaargetijden zijn er vele mogelijkheden om een gerecht te bereiden. De volle smaken van de herfst lonken alweer, maar echt afscheid[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comIngrediënten 2 el bloem 1000 g runderriblappen 2 uien 75 g boter 4 stengels bleekselderij 250 g winterpenen 2 tenen knoflook 330 ml bruin kasteelbier[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 250 g magere spekreepjes 800 g runderriblappen 4 el bloem 250 g winterpeen 5 stengels bleekselderij 600 g uien 375 ml tawny port 2[...]
Bron: ah.nlNiks lekkerder dan met een mooie winterse dag binnen komen en dat dan de slowcooker staat te pruttelen. s 'Morgens alles erin en s' avonds zo aan kunnen[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlvoor 4 personen 750 gram runderpoulet 3 eetlepels bloem zout peper 2 eetlepels olijf- of arachideolie 2 theelepels kerriepoeder 1 ui, gesnipperd 1 rode peper,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gr runderlappen 3 eetlpls bloem 2 eetlpls olijf- of arachideolie 2 theelpls kerrie poeder (heet) 2 teentjes knoflook, geperst 1 ui,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 duopak magere spekreepjes 800 gr riblappen in blokjes van 3 cm 4 el bloem 250 gr winterpeen 5 stengels bleekselderij in kleine stukjes 600[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gr runderlappen 3 eetlpls bloem 2 eetlpls olijf- of arachideolie 2 theelpls kerrie poeder (heet) 2 teentjes knoflook, geperst 1 ui,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 duopak magere spekreepjes 800 gr riblappen in blokjes van 3 cm 4 el bloem 250 gr winterpeen 5 stengels bleekselderij in kleine stukjes 600[...]
Bron: smulweb.nl