Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Ingrediënten 4 el olijfolie 3 groene paprika's (in stukjes) 3 teentjes knoflook (in dunne plakjes) 450 g minikrieltjes 1 pot geroosterde paprika's ((465[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 voorgebakken stokbrood met kruidenboter (175 g) 1 zak broccoliroosjes (300 g) 3 bosuitjes 3 blikken romige vissoep (a 400 ml) 1 blikje[...]
Bron: ah.nlIngrediënten ½ pak mihoen (a 250 g) 1 pot geroosterde paprika's (465 g) 3 groene paprika's 3 eetlepels zonnebloemolie 2 visbouillontabletten 4[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 blik gepelde tomaten (400 g) 1 pot visfond (380 ml) 12 semi-zongedroogde tomaten (potje 320 ml) 1 bakje fruits de mer (vis, 150 g) 4[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 tomaten 1 blik romige vissoep van het huis (650 g) 1 bakje bleekselderijrauwkost (125 g) 1 La Champain stokbrood 25 g kruidenboter 1 bakje[...]
Bron: ah.nlAfgelopen woensdag was het de "geluksdag" van Keimpe. Dat betekende dat hij aan de beurt was om te kiezen wat ik die avond zou koken. Hij weet het meestal[...]
Bron: jantien-s-keuken.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 2 rode poon ½ blikje tomaten 1 chilipeper 1 glas witte wijn 1 ui Knoflook 1 theelepel paprikapoeder 1 stengel selderij[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 10 personen 2 kg vissoorten: bv staartvis,makreel, wijting, schelvis, kabeljauw enz.. 1 1/2ltr water, 1 liter witte droge wijn, 1 glas cognac, 4 uien, 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Diverse groenten, b.v. ui, paprika, courgette, champignon, tauge. Vooral veel groenten! Vis, b.v. schol, kabeljauw, koolvis. Bouillon 1 liter,[...]
Bron: smulweb.nl1 klein stokbrood (of 2 pistoletjes) 5 eetlepels olijfolie 3 teentjes knoflook, geperst 1 grote ui, in ringen 1 venkelknol, in stukjes, het groen fijngesneden[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen 1 kleine venkelknol, fijngesneden 1 prei fijngesneden 3 stengels bleekselderij, fijngesneden 4 tenen knoflook, fijngehakt 1 rode chilipeper[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1,5 kg vis (geschikt om te koken, bv. kabeljauw) - 4 eetlepels olijfolie - 1 laurierblaadje - 1/2 kopje rijst - 3 fijngesneden tomaten - 1 ui,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen ? 3 tomaten ? 1 blik romige vissoep van het huis (650 g) ? 1 bakje bleekselderijrauwkost (125 g) ? 1 La Champain stokbrood ? 25 g kruidenboter[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 250 gram visfilet, bijvoorbeeld kabeljauw, 50 gram gekookte garnalen, 50 gram schoongemakkte mosselen, 2 grote tomaten, ontveld en ontdaan van[...]
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen 250 gr visfilet (bv. kabeljauw) 50 gr gekookte garnalen 50 gr schoongemaakte mosselen 2 grote tomaten, ontveld en ontdaan van zaadjes 1 L[...]
Bron: smulweb.nl