Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
voor 6 personen 1 zak zeevruchten diepvries 1 zak pangafilet diepvries 2 uien Bosje peterselie Bosje koriander[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 prei 1 kleine aardappel 1 ui - 1 teentje look scheutje witte wijn 1 doos kreeftensoep 1 stukje verse zalm (100 gr) een scheutje tomatepuree[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen 1 kleine venkelknol, fijngesneden 1 prei fijngesneden 3 stengels bleekselderij, fijngesneden 4 tenen knoflook, fijngehakt 1 rode chilipeper[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 4 wortels; 1 prei; 1 rode ui; 1 kleine rode peper; 4 tomaten; blikje sardientjes; 2 tenen knoflook; 1 boullion blokje; kruiden naar keuze[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 eetlepel olie 1 ui gesnipperd 2 teentje knoflook gesnipperd 4 mini-krieltjes in partjes gesneden 1 theelepel kerriepoeder 1 theelepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 pakken vissoep (Iglo) 1 glas cognac 2 dl. slagroom 1/2 blikje tomatenpuree (Spar) 200 g. Noorse garnalen 1 zakje roerbakgroenten (vers) 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen ? 3 tomaten ? 1 blik romige vissoep van het huis (650 g) ? 1 bakje bleekselderijrauwkost (125 g) ? 1 La Champain stokbrood ? 25 g kruidenboter[...]
Bron: smulweb.nlVisfumet voor de bouillon 5 l : 2 kg graten en koppen van vis (bij voorkeur tong, tarbot, of griet). 50 g boter 5 l water 1 fles droge witte wijn = kg uien <[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 zak zeevruchten diepvries 1 zak pangafilet diepvries 2 uien Bosje peterselie Bosje koriander[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Visbouillon Reepjes rauwe vis Prei Bieslook Dille Elke dag iets lekkers! 4 x Smult magazine én de Smulweb agenda 2014 Bestel met[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 eetlepel olie 1 ui gesnipperd 2 teentje knoflook gesnipperd 4 mini-krieltjes in partjes gesneden 1 theelepel kerriepoeder 1 theelepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 ui - 2 knoflooktenen - 1 el tomatenpuree - 2 grote tomaten - 1 aardappel - safraandraadjes - 1 rode peper - 1 liter visbouillon - Hollandse[...]
Bron: smulweb.nl