Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 10 recepten
Ingrediënten Porties : 4 900 ml visbouillon 1 laurierblaadje 1 takje peterselie 1 takje verse tijm 2 stengels bleekselderij, in dunne schijfjes gesneden[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 moten kabeljauw; circa 250 gr 4 el citroensap zout, peper 1 geschilde en in plakken gesneden grote winterwortel 750 gr geschilde en in dunne[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen - 1 kg. visresten (voor het maken van de basisbouillon) - 2 liter water. - 1 kg vis (kabeljauw, zeeduivel, roodbaars, grote garnalen, en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen - 1 kg. visresten (voor het maken van de basisbouillon) - 2 liter water. - 1 kg vis (kabeljauw, zeeduivel, roodbaars, grote garnalen, en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen 2 kg vissoorten: bv staartvis,makreel, wijting, schelvis, kabeljauw enz.. 1 1/2ltr water, 1 liter witte droge wijn, 1 glas cognac, 4 uien, 1[...]
Bron: smulweb.nl1 klein stokbrood (of 2 pistoletjes) 5 eetlepels olijfolie 3 teentjes knoflook, geperst 1 grote ui, in ringen 1 venkelknol, in stukjes, het groen fijngesneden[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1,2 liter visbouillon, 50 gr boter, 1 ui, 1 prei, 1 wortel, 1 stengel bleekselderij, 3 middelgrote aardappels, 280 ml melk, 175 ml room, 60 gr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1,5 kg vis (geschikt om te koken, bv. kabeljauw) - 4 eetlepels olijfolie - 1 laurierblaadje - 1/2 kopje rijst - 3 fijngesneden tomaten - 1 ui,[...]
Bron: smulweb.nlVisfumet voor de bouillon 5 l : 2 kg graten en koppen van vis (bij voorkeur tong, tarbot, of griet). 50 g boter 5 l water 1 fles droge witte wijn = kg uien <[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen 2 kg vissoorten: bv staartvis,makreel, wijting, schelvis, kabeljauw enz.. 1 1/2ltr water, 1 liter witte droge wijn, 1 glas cognac, 4 uien, 1[...]
Bron: smulweb.nl