Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 28 recepten
Ingrediënten Porties : 4 900 ml visbouillon 1 laurierblaadje 1 takje peterselie 1 takje verse tijm 2 stengels bleekselderij, in dunne schijfjes gesneden[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 6 eetlepels slaolie of andere olie*1 grote fijngesnipperde ui*1 teentje knoflook uit de knijper*100gr;rijst*1 kleine selderieknol*1-2 dunne[...]
Bron: smulweb.nl*Ingrediënten (4 personen) 100 gr kabeljauwfilet 200 gr rouget barbet (vis) 150 gr fruits de mer (vis) 2 potten visfond (a 380 ml) 2 tomaten 1 ui 2 teentjes[...]
Bron: mijn-keuken.blogspot.nlDeze vissoep moet elke visliefhebber eigenlijk uitproberen! Er lijkt nogal veel knoflook in te zitten, maar omdat je de knoflook poft gaat de scherpe smaak er[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlBij een traditionele Hongaarse kerstdiner zijn drie maaltijden belangrijk: de vissoep, kool en bejgli. Variaties en verschillende versies van deze gerechten[...]
Bron: honingandcakes.blogspot.nlIngrediënten 4 el olijfolie 3 groene paprika's (in stukjes) 3 teentjes knoflook (in dunne plakjes) 450 g minikrieltjes 1 pot geroosterde paprika's ((465[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 voorgebakken stokbrood met kruidenboter (175 g) 1 zak broccoliroosjes (300 g) 3 bosuitjes 3 blikken romige vissoep (a 400 ml) 1 blikje[...]
Bron: ah.nlIngrediënten ½ pak mihoen (a 250 g) 1 pot geroosterde paprika's (465 g) 3 groene paprika's 3 eetlepels zonnebloemolie 2 visbouillontabletten 4[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 blik gepelde tomaten (400 g) 1 pot visfond (380 ml) 12 semi-zongedroogde tomaten (potje 320 ml) 1 bakje fruits de mer (vis, 150 g) 4[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 tomaten 1 blik romige vissoep van het huis (650 g) 1 bakje bleekselderijrauwkost (125 g) 1 La Champain stokbrood 25 g kruidenboter 1 bakje[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 eetlepel olijfolie 2 cm verse gemberwortel (in plakjes) 2 teentjes knoflook (in plakjes) ½ gedroogd chilipepertje (verkruimeld) 500[...]
Bron: ah.nlBij een traditionele Hongaarse kerstdiner zijn drie maaltijden belangrijk: de vissoep, kool en bejgli. Variaties en verschillende versies van deze gerechten[...]
Bron: honingandcakes.blogspot.nlvoor 10 personen 2 kg vissoorten: bv staartvis,makreel, wijting, schelvis, kabeljauw enz.. 1 1/2ltr water, 1 liter witte droge wijn, 1 glas cognac, 4 uien, 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 zak zeevruchten diepvries 1 zak pangafilet diepvries 2 uien Bosje peterselie Bosje koriander[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 250 gram visfilet, bijvoorbeeld kabeljauw, 50 gram gekookte garnalen, 50 gram schoongemakkte mosselen, 2 grote tomaten, ontveld en ontdaan van[...]
Bron: smulweb.nl