Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten Porties : 4 1 blik kikkererwten, circa 400 g, uitgelekt 1 ui, grofgesneden 2 teentjes knoflook, fijngesneden 1 l groente- of kippenbouillon[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 250 g gedroogde kikkererwten 500 g lamsvlees van de bout, in stukken 2 uien, fijngesneden 2 el olijfolie ½ knolselderij, in stukjes 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 g gedroogde kikkererwten 500 g lamsvlees van de bout, in stukken 2 uien, fijngesneden 2 el olijfolie ½ knolselderij, in stukjes 2[...]
Bron: smulweb.nlHe he daar is het het zonnetje dan eindelijk! Lang op moeten wachten zeg :) Dus hup met een kop thee in de tuin in het ochtendzonnetje terwijl mijn jongste[...]
Bron: soepkipje.blogspot.nlVoor een flinke pan soep 1 ui gesnipperd, 1 venkelknol in stukken, olijfolie, 1 winterwortel in stukjes, 3 stengels bleekselderij, blikje tomatenpuree, 2 1/2[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 1¾ dl kippenbouillon 2 wortels, kleingesneden 3 tenen knoflook, uitgeperst 2 eetl. fijngesneden verse peterselie versgemalen[...]
Bron: allrecipes.nl1 blik kikkererwten (kan ook gedroogd, dan wel 12 uur laten weken), 1 ui, 1kleine rode peper, 1 handje vermicelli of gebroken spaghetti, 2 eetl. bloem, ong.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 teentjes knoflook, geperst * 1 theel. gemalen komijnzaad (djinten) * 1 gesnipperde ui * 1 stengel bleekselderij, in plakjes * 2 eetl.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 teentjes knoflook, geperst 1 tl gemalen komijnzaadjes 1 ui, fijngesneden 1 stengel bleekselderij, in plakjes 2 el olijfolie 1 el[...]
Bron: smulweb.nl1 blik kikkererwten (kan ook gedroogd, dan wel 12 uur laten weken), 1 ui, 1kleine rode peper, 1 handje vermicelli of gebroken spaghetti, 2 eetl. bloem, ong.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 teentjes knoflook, geperst * 1 theel. gemalen komijnzaad (djinten) * 1 gesnipperde ui * 1 stengel bleekselderij, in plakjes * 2 eetl.[...]
Bron: smulweb.nl