Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
Ingrediënten Porties : 2 1 1/2 theelepel maïzena 1 klontje boter, gesmolten 1 theelepel worcestersaus 2 eetlepels honing 1 eetlepel Franse mosterd 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 400 g witte asperges 1 mespunt nootmuskaat 4 el verse dille 65 g zure room (beker à 125 ml) 150 g gerookte zalm zet alles op mijn lijst[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 200 g groene aspergetips 100 g gerookte zalm 3 eetlepels olijfolie 1 eetlepel citroensap 1 teentje knoflook (geperst) zet alles op mijn[...]
Bron: ah.nlHoewel ik hier in de aspergestreek zit eet ik eigenlijk weinig asperges. Nu zaten er onlangs asperges in mijn groentepakket en toen heb ik er deze heerlijke[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beIk had van iemand zelfgeteelde asperges gekregen met een recepttip erbij. Een beetje aangepast en onmiddellijk uitgeprobeerd. Voor 2 porties 12-tal asperges[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beEen gekookt eitje is lekker, een gepocheerd eitje is echter ook heel lekker. Een ei pocheren is echt niet moeilijk: je moet enkel een aantal regels respecteren[...]
Bron: donnacaramella.blogspot.beHoewel ik hier in de aspergestreek zit eet ik eigenlijk weinig asperges. Nu zaten er onlangs asperges in mijn groentepakket en toen heb ik er deze heerlijke[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.bevoor 3 personen 750 gram verse asperges, geschild, schoongemaakt*zout*200-300 gram Noorse zalmfilets, 2-3 dikke (ca. 1 cm.) plakken*2-3 theel. limoen- of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 gr gerookte zalm 2 eetl Italiaanse salademix ( met gedroogde tomaatjes , pitten en croutons ) 1 kg asperges 1/2 citroen 2 eetl rucola 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 750 gram verse blanke asperges (geschild), zout, 500 g gefileerde zalm (in 6 gelijke stukken), 1 tablet voor visbouillon, 2 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen 750 gram verse asperges, geschild, schoongemaakt*zout*200-300 gram Noorse zalmfilets, 2-3 dikke (ca. 1 cm.) plakken*2-3 theel. limoen- of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Het gerecht is geen soep en ook geen ragout. Het zit er tussenin. Vooral in Belgie zijn dergelijke romige gerechten bijzonder geliefd. Neem[...]
Bron: smulweb.nlEen gekookt eitje is lekker, een gepocheerd eitje is echter ook heel lekker. Een ei pocheren is echt niet moeilijk: je moet enkel een aantal regels respecteren[...]
Bron: donnacaramella.blogspot.be