Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
Ingrediënten 1 ui 1 teen knoflook 3 eetlepels olijfolie 1 envelopje saffraan (0 05 g) 1 blikje tomatenblokjes (400 g) 1 dl witte wijn 600 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 ui 25 g roomboter (ongezouten, pakje a 250 g) 1 zak aardappels (kookvast (a 450 g), geschild) 1 doos kabeljauwfilet (diepvries, 400 g) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 eetlepels roomboter 1 ui (gesnipperd) 600 g minifrites (diepvries) 400 g koolvisfilet ((diepvries), ontdooid) 2 eetlepels tarwebloem 250[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 eetlepels boter 1 ui (gesnipperd) 600 g ovenfrites (diepvries) 400 g koolvisfilet ((diepvries), ontdooid) 2 eetlepels bloem 250 ml melk 2[...]
Bron: ah.nlVis ... tja vis... vis is niet mijn ding, maar hier thuis word het wel zeer gewaardeerd. Dus toen ik het recept voor deze schotel tegenkwam dacht ik laat ik[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlvoor 4 personen Ongeveer 20 tal scampi 800 gr witte vis(kabeljauw) een klein stukje zalm st.jacobschelpen (3grote of 10tal kleine) 100 gr gepelde garnalen 150[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Olijfolie om in te bakken, 1 teentje knoflook, 1/2 ui, 1 glas witte wijn, 2 dl. (slag)room, 1 theelepel viskruiden, peper/zout, 50 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 Gr. Kabeljauw 75 Gr. Roomboter 3x prei Citroenrasp 2x Tomaat Garnalen 2 bakjes Knoflookteentjes 3x 200 Gr. Crème fraiche 100 Ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 gr gemengde verse vis, schaal- en schelpdieren; 1 dl visbouillon (van ? tablet); 2 dl Mon Chou pan & oven; 2 el droge vermouth of cognac;[...]
Bron: smulweb.nlDe venkel uit het groentenpakket van afgelopen week was het uitgangspunt van de maaltijd van gisteravond. Goede vriend M. kwam eten. En dat was al tijden[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comvoor 4 personen (olijf)olie 4 diepvries-kabeljauwporties 1 blikje tonijn op oliebasis 100g spekreepjes 1 ui 1 teentje knoflook 250 gr. champignons 1 blikje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ongeveer 20 tal scampi 800 gr witte vis(kabeljauw) een klein stukje zalm st.jacobschelpen (3grote of 10tal kleine) 100 gr gepelde garnalen 150[...]
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen - 125 ml kwark - 250 gr champignons - * 1 blikje geconcentreerde kerrie cremesoep - bieslook,peper,zout - 150 gr gepelde gambagarnalen - 450[...]
Bron: smulweb.nl