Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
Vis is in huize Eetplezier een gewild onderdeel van de maaltijd. En omdat het water bijkans langs mijn achterdeur stroomt, is het geen enkel probleem om aan[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIk heb vreselijk veel geluk. Ik woon in Zeeland. En ik ben een enorme liefhebber van alles wat uit de zee komt. Da’s boffen want nergens vind je versere[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comVis is in huize Eetplezier een gewild onderdeel van de maaltijd. En omdat het water bijkans langs mijn achterdeur stroomt, is het geen enkel probleem om aan[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIk heb vreselijk veel geluk. Ik woon in Zeeland. En ik ben een enorme liefhebber van alles wat uit de zee komt. Da’s boffen want nergens vind je versere[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten 1 ui 1 teen knoflook 3 eetlepels olijfolie 1 envelopje saffraan (0 05 g) 1 blikje tomatenblokjes (400 g) 1 dl witte wijn 600 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 ui 25 g roomboter (ongezouten, pakje a 250 g) 1 zak aardappels (kookvast (a 450 g), geschild) 1 doos kabeljauwfilet (diepvries, 400 g) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 400 g snijbonen (in stukken) 2 eetlepels olie 2 teentjes knoflook (fijngehakt) 1 rode paprika (in dunne repen) 1 blik tomatenblokjes (400 g)[...]
Bron: ah.nlVis ... tja vis... vis is niet mijn ding, maar hier thuis word het wel zeer gewaardeerd. Dus toen ik het recept voor deze schotel tegenkwam dacht ik laat ik[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlNa het maken van de courgettesoep had ik nog serieus wat kokosmelk over. Dus maar iets bedenken om deze te verwerken. De groentebak had nog een mooi aanbod aan[...]
Bron: kokenmetmireille.blogspot.beVis is in huize Eetplezier een gewild onderdeel van de maaltijd. En omdat het water bijkans langs mijn achterdeur stroomt, is het geen enkel probleem om aan[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIk heb vreselijk veel geluk. Ik woon in Zeeland. En ik ben een enorme liefhebber van alles wat uit de zee komt. Da’s boffen want nergens vind je versere[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comNa het maken van de courgettesoep had ik nog serieus wat kokosmelk over. Dus maar iets bedenken om deze te verwerken. De groentebak had nog een mooi aanbod aan[...]
Bron: kokenmetmireille.blogspot.bevoor 4 personen Ongeveer 20 tal scampi 800 gr witte vis(kabeljauw) een klein stukje zalm st.jacobschelpen (3grote of 10tal kleine) 100 gr gepelde garnalen 150[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 gr gemengde verse vis, schaal- en schelpdieren; 1 dl visbouillon (van ? tablet); 2 dl Mon Chou pan & oven; 2 el droge vermouth of cognac;[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen (olijf)olie 4 diepvries-kabeljauwporties 1 blikje tonijn op oliebasis 100g spekreepjes 1 ui 1 teentje knoflook 250 gr. champignons 1 blikje[...]
Bron: smulweb.nl