Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Ik heb al twee keer after eight chocolate bark gemaakt. De gewone en de luie (lees nog sneller klaar) variant. Ik had al mint bark gemaakt met candy canes en[...]
Bron: marlonsebel.blogspot.nlGewone hutspot vinden wij saai. Ik maak het dus altijd op smaak met extra kruiden. Vroeger deed ik dat met een zakje gewelde nasimix, tegenwoordig met mijn[...]
Bron: marlonsebel.blogspot.nlIs het rendang? Ik denk het niet. Is het lekker? Ja, het is TE lekker. Een lekkerder runderstoof ken ik eigenlijk niet terwijl ik dacht dat mijn winterse[...]
Bron: marlonsebel.blogspot.nlEr staan ondertussen zoveel Griekse gerechtjes hier op mijn blog dat ik ze eens onder elkaar heb gezet. Zo kan je ze lekker snel terugvinden en het ook een[...]
Bron: marlonsebel.blogspot.nlBij het vertellen over mijn Griekse maaltijd kreeg ik de tip om er gevulde Peppadews bij te serveren. Peppadews zijn zoete pepers en lijkt op een kruising[...]
Bron: marlonsebel.blogspot.nlBij veel Griekse restaurant krijg je vaak zo'n heerlijke bolletje tomatenrijst bij je maaltijd. Dat kon natuurlijk ook niet ontbreken bij mijn Griekse maaltijd[...]
Bron: marlonsebel.blogspot.nlEr zijn heel veel recepten van tzatziki in omloop. Ik heb er mijn eigen draai aan gegeven. Nodig: - 800 ml dikke griekse yoghurt - 2 komkommers met schil[...]
Bron: marlonsebel.blogspot.nlBij een Griekse maaltijd mag kruidenboter met van dat heerlijke (Turkse) brood niet ontbreken. Maf eigenlijk, Turks brood als ik het over Grieks heb, maar dan[...]
Bron: marlonsebel.blogspot.nlAfgelopen week werd mijn zoon 21 jaar en toen heb ik een Griekse maaltijd in elkaar gezet. Ik had nog niet alle recepten geplaatst maar die kan je nu allemaal[...]
Bron: marlonsebel.blogspot.nlIk had lekker veel tzatziki gemaakt zodat ik de dag erna borrelballetjes kon serveren met tzatziki in een mini glaasje. Is toch veel leuker dan een zak chips[...]
Bron: marlonsebel.blogspot.nlEen vriend van ons is vegetariër en eet soms een hapje mee. In het begin kookte ik dan Hollandse pot en dan kreeg hij een vegaburger en namen wij een gewoon[...]
Bron: marlonsebel.blogspot.nlIk dacht alle noten wel te kennen maar paranoten waren nog nieuw voor me. Vorige week zag ik ze liggen bij de Lidl en toen heb ik een zak meegenomen. Heel[...]
Bron: marlonsebel.blogspot.nlHet ging fout, goed fout. Ik wilde iets maken, deed iets stoms en toen hield het op. Gelukkig had ik vorige week Chocolate Mint Barks gemaakt dus kon ik mijn[...]
Bron: marlonsebel.blogspot.nlDit is grappig. Ik marineer altijd zelf mijn vlees voor saté en dacht dat iedereen daar zijn eigen recept wel voor had. Vroeger deed ik het met ketjap,[...]
Bron: marlonsebel.blogspot.nlZoals je in de titel al kunt lezen ben ik vanmiddag bij een meeting geweest met collega foodbloggers. Wij waren met 25 man uitgenodigd in Amsterdam bij[...]
Bron: marlonsebel.blogspot.nl