Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Traditionele Schotse Chranachan ..... Dit dessertje is zo gemaakt Echt een receptje voor Kerst Het ziet er ook lekker uit Lijkt een beetje op Eton Mess Alleen[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlAnti Pasti Borrelbrood Dit kan niet anders dan lekker zijn... Voor mij een koel roseetje en lekker peuzelen Ingredienten: 2 takjes verse rozemarijn 120 gram[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlGeitenkaas Truffels Lekkere hartige truffels Lekker bij een borrel of als onderdeel van een koud buffet Ingredienten: 200 gram geitenkaas schijfjes 50 gram[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlEverzwijn Stoofpotje Ingredienten: 4 personen 1/2 kilo everzwijnstoofvlees 2 uien (fijngesnipperd) 1 teentje knoflook (geperst) 400 gram boschampignons 100[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlPortobelle met Patrijs Ingredienten: 2 patrijzen 80 gram wilde rijst 4 portobello's (grote) 1/2 granaatappel 1 sjalot 1 knofloo teentje 1 eetlepelrozemarijn[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlHazenrug met Vijgen en Appeltjes Ingredienten: 2 hazenruggen (ontbeend) 6 appelen 12 verse vijgen citroensap 1 borrelglaasje cognac 1 dl room boter 1 eetlepel[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlFazant met Mandarijnen en Linzenkroketjes Ingredienten: 4 fazanten 10 mandarijnen 250 gram rode linzen 6 eetlepels rodebessenconfituur 2 eidooiers 6 eetlepels[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlReeragout met Appel Veenbessen en Knolselderpuree Ingredienten: 1/2 kilo reestoofvlees 50 gram boter 2 wortelen (in plakjes) ui (grote, fijngesnipperd)1 1[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlWild Stroganoff Ingredienten: 600 gram everzwijnstoofvlees (of van hert) 250 gram champignons 4 plakjes provolone (of halfharde kaas) 4 zuurdesembroden 3[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlWild Gehaktballen Ingredienten: 500 gram wildgehakt, ( hert en wild zwijn ) 1 ei 5 eetlepels panko of paneermeel 1 theelepel gedroogde tijm 1/2 theelepel[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlWildragout van Wildzwijn en Ree Ingredienten: 300 gram gaar wild, hert en/of wild zwijn 75 gram roomboter 75 gram bloem 800 ml paddenstoelenbouillon (koud) 3[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlReebiefstuk met Wildjus van Port en Sinaasappel Ingrediënten 4 ree biefstuk Olijfolie 25 gr roomboter 1 teen knoflook, fijn gehakt 15 mini sjalotten,[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlKlassieke Hazenbout Ingredienten: 4 hazenbouten 2 eetlepels boter 1 ui in halve ringen 2 wortelen in schijfjes 200 gram gerookt spek in repen 250 gram[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlWild...... Eend, konijn, ree,haas, everzwijn.... Het najaar is altijd hét moment bij uitstek om te genieten van een sappig stukje wild. In het wildseizoen is[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlRouleaux van Kip met Cranberry Salsa Ziet dit er niet lekker uit. Het grootste deel van de bereiding kun je al vantevoren maken Minder stress in de keuken als[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nl