Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 14.0px Helvetica} Iedereen kent tegenwoordig de caesarsalade, bij onze landelijke grootgrutter en zelfs bij één[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlZelfs de kleinste patisserie had ze in de etalage liggen. Ze behoren tot de klassiekers van de Franse banketbakkers. Natuurlijk niet te verwarren met Babaorum,[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlDe uitgestrekte velden rodekool op de vette klei van Noord-Holland doen denken aan een school paars aangelopen reuzeoctopussen. De Romeinen en de Grieken[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlToen ik in de gevangenis woonde, had mijn citroenplant zijn eigen cel, vooral in de winter deed ‘m dat erg goed. Koel en toch veel licht. Het is de[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlDe uitgestrekte velden rodekool op de vette klei van Noord-Holland doen denken aan een school paars aangelopen reuzeoctopussen. De Romeinen en de Grieken[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlRillettes, u zou nog denken: hij bakt alleen maar taarten, nee hoor, niets is minder waar, er staan altijd verschillende gerechten in de steigers voor het[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlKoken doe ik mijn hele leven al, nu iedereen zo ongeveer een kookblog heeft zal ik ook maar eens aanschuiven. Op kookgebied ben ik nogal praktisch ingesteld en[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlToen ik jaren geleden ooit voor werk onderweg was in Marokko, bood onze taxichauffeur, met wie we dagen achtereen hadden opgetrokken ons een maaltijd aan. Hij[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlToen ik niet zo lang geleden ergens aan het werk was bood de vrouw des huizes mij bij de koffie een stukje amandeltaart aan. "Er zitten hele sinaasappels in."[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlLeuke avond met diner bij J samen met S, B, X en H! Intussen lijken we wel op een niet rokersclub, twee jaar geleden rookten we nog als ereleden van het[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlDe schelpen zijn beroemd geworden door de pelgrimsroute naar Santiago de Compostella, de coquillards (zoals de pelgrims genoemd werden)naaiden de platte kant[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlDe Panettone komt oorspronkelijk uit Milaan, en werd vooral rond kerstmis bereid. Motta is tot op heden de grootste producent van dit kerstbrood. Een prachtig[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlRijpe peren tref je maar zelden, als je geluk hebt op de markt in september of oktober. Meestal wordt het fruit onrijp geplukt en duurt het vaak nog een week[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlBulots zijn vaak erg groot hier, daarom vis ik altijd de kleintjes er tussenuit als ik ze tegenkom! Vermoedelijk worden de kleintjes naar het buitenland[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlDe winterspinazie lijkt nu op zijn best, de bladeren zijn lekker groot en stevig, ik vond de spinazie op de Utrechtse zaterdagmarkt. Spinazie is een oude[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nl