Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Het is vandaag Bank holiday in Portugal, een nationale vrije dag dus. Het is de dag van de vrijheid. Gevierd word dat de revolutie en dictatorschap van 1974[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlWohh lekker! Ik vond vooral de walnoten echt verrassend lekker. Ze veranderen echt compleet van smaak als je ze eerst even roostert. Gister het halve dorp[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlSuper leuk resultaat al zeg ik het zelf. Is ook een leuk gerechtje om klaar te maken. Als je op iemand indruk wil maken is het ook wel een aanrader! 2 personen[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlJa in Portugal zijn ze dus niet zo van de kant en klaar pakjes. In Nederland wordt je overspoeld met kant en klaar in de supermarkt. Daar stond ik echt van te[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlDe meesten zullen het waarschijnlijk de stomste combinatie ooit vinden: ik at sushi, gepaneerde vis en een omelet. En pohh, die vis was echt goed gelukt.[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlDeze stond al heel lang op mijn try-out-lijstje. Helaas ben ik wat ingrediëntjes vergeten :( Komt de volgende keer wel weer, it was very delicious though![...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlAwesome! Vandaag: good day, budget day. Dat betekent dat ik weer lekker heb kunnen inslaan :) Ik was eigenlijk van plan bloemkoolsoep te maken, maar die waren[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlSja, na al die uitsloverij van gister had ik vandaag even zin in lekker ongezond makkelijk. Wel ongezond makkelijk leeeeekker natuurlijk. Oefening baart kunst[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlVolgens mij heb ik het in mijn allereerste of tweede post al eens over Bank Holiday gehad. Vandaag was het weer zo ver. Vrijwel heel Portugal hoefde dus niet[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlJeej, dit staat op het moment samen met de ragout en dorade creatie in mijn top 3! Ik heb altijd al een keer deze Franse cousine willen maken en dan het liefst[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlToen ik gister naar school ging zat mijn lerares daar met een boek dat ze had meegebracht voor mij. Ze weet dat ik een blog probeer bij te houden en dat ik[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlIk had al lange tijd geen risotto meer gegeten, schade! Was vergeten hoe lekker het is. Heb mijn eigen risotto proberen samen te stellen uit dingen die ik[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlIedereen kent ze wel, de vaak simpele maar ó zo lekkere gerechten die alleen je moeder zo lekker krijgt. Het zal ook vaak gegeten worden als je dan weer eens[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlSpruitjes Aardappelpuree (aardappels, boter, zout, melk) Zakje kaassaus (boter, bloem, geraspte kaas, melk) knakworstjes nootmuskaat, zout, peper geraspte kaas[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlForel Citroensap Zout en peper Peterselie 2 Teentjes knoflook Spek/bacon/parmaham/serranoham o.i.d. Maak de forel goed schoon en dep hem droog. Als hij nog[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nl