Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Dit recept komt uit de New York Times . Sam Sifton schreef het op, maar hij had het weer van een New Yorks restaurant, dat Houseman heet. Het is[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlFoto Wikipedia gegrilde aubergines V an de Nederlandse auberginetelers kreeg ik onlangs het bericht, dat aubergines in Nederland maar in 1 van de 10 keukens[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlVers geplukte tomaten... substantieel bestanddeel van de salade niçoise... Niets is zomerser dan een lekkere, voedzame salade, zeker als die oorspronkelijk uit[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlDit is een superklassieker. Proust , ja, natuurlijk, de madeleine gedoopt in een kopje lindebloesemthee... en alle herinneringen die dat gebaar, die smaak, die[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nl‘Verslavend.’ Zo noemde iemand eens deze gemberkoekjes en ik beschouw dat als een compliment. Ik heb trouwens nog nooit meegemaakt dat iemand ze[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlSelderij-venkel-wortelpuree, met in de oven gebakken aardappeltjes Praktisch elke groente kun je pureren, maar de ene groentepuree is lekkerder dan de andere.[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlDeze zalmquiche is eigenlijk heel eenvoudig te maken en niettemin: effect gegarandeerd. Ik maak hem al jaren en het gaat eigenlijk nooit fout. Het was ooit[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlMijn eerste Table d'Hôte! Zeven gasten, ongeveer even veel gerechten (mezze): hummus natuurlijk, tabouleh, geroosterde kikkererwten, falafel, gegrilde[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nl‘Verslavend.’ Zo noemde iemand eens deze gemberkoekjes en ik beschouw dat als een compliment. Ik heb trouwens nog nooit meegemaakt dat iemand ze[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlIers boerenbrood - © Foto Jacqueline Wesselius Nee, dit brood is niet glutenvrij, laat ik daar meteen voor waarschuwen. De glutenvrijen onder u moeten het[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlIk ben dol op de Midden-Oosterse keuken, en in het bijzonder op die uit Libanon – toch een beetje het Frankrijk van de Levant, in culinair opzicht zeker.[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlVooruit, ééntje dan nog. Nog één recept uit het nieuwe kookboek van Tony Kitous, Comptoir Libanais Express . Omdat jullie erom vragen...Het voelt een beetje[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlZomervruchten zijn er weer te kust en te keur. Op de markt - waar onze 'gulden' tenslotte een 'daalder' waard is - zijn ze vers en heel betaalbaar. Soms zelfs[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlAubergine cheesecake, met tomaatjes en verschillende soorten verse kaas... en za'atar. Ja, dit is weer een van die perfecte recepten van chef Yotam Ottolenghi[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlNou, vooruit, omdat jullie ze zo lekker vinden, deze little boobies (sorry, ik noem ze zo omdat ik ze daarop vind lijken…). En omdat ze zo snel op gaan,[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nl