Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Vanochtend heb ik hartige taartjes gebakken en ik dacht: als iedereen toch zoveel thuis is, zal ik het recept delen. Het is maar een kwartiertje werk als je[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlAls eerste wil ik melden dat de Fromagerie in de krokusvakantie op woensdag en donderdag is gesloten. Vrijdag 28 februari is de winkel weer normaal geopend. De[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlEen aantal fijnproevers die de fromagerie bezoeken zeggen lekkerbekkend dat ze Reblochon komen kopen om tartiflette te maken. Dat varieert van een kwart[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlBen je verwend met een VVV cadeaukaart? Vanaf vandaag kun je bij de Smaakboutique online je VVV bon besteden aan ons assortiment van bijzonder smaakvolle[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlWaar moet je op letten als je een kaasplankje gaat samenstellen? Zelf vind ik het belangrijk om verschillende smaken op het plankje te leggen, liefst met[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlDeze zuurkool mini quiches maak ik regelmatig in de herfst-/winterperiode voor de High Wine workshop . Zuurkool is altijd zo'n mooi schoolvoorbeeld van hoe de[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlBinnenkort ga ik het weer over andere dingen hebben, maar sinds ik in september begonnen ben met het samenstellen van het kaasplankje van de maand , ben ik een[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlSoms ontdek je per ongeluk een heel makkelijk recept dat ook nog eens heel lekker is. Dat je eigenlijk iets anders wilt maken, maar daar geen tijd meer voor[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlMaandag 24 september start een nieuwe kaascursus in het molenaarshuis van Delftse molen de Roos. De try out in maart smaakte namelijk naar meer. Dus. Wil je er[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlVorige week is de kaascursus begonnen met de grondbeginselen en algemeenheden van kaas, een proeverijtje verse kazen en als huiswerk: zelf kaas maken met de[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlVandaag deed ik mijn eerste poging tot zelf mozzarella maken. Het duurde even tot het moment daar was dat ik èn tijd en aandacht èn twee liter melk in huis[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlVorig jaar was ik bij een wijnproeverij in de Portugese Ambassade in Den Haag en vroeg daar rond naar een lichte rode wijn uit Portugal. De rode wijnen in[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlAls gastronoom-sommelier ben ik vooral bezig met het combineren van wijn en eten. In mijn geval vooral Portugese wijnen en een dikke focus op kaas in[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlTijdens een wandeling in het winterzonnetje komt de inspiratie regelmatig zomaar bovendrijven. Zo ook gistermiddag toen ik les 1 van de kaascursus heb[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlBij de afhaalpunten in Delft kun je zaterdag nog bestellingen ophalen als je vandaag bestelt. Je kunt kiezen uit Ambacht, in de Delftse Molen en de Style[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nl