Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Met twee vrijkaarten die ik had gekregen van Smulweb gingen we op zondag 31 augustus op weg naar StrandZuid te Amsterdam, achter de RAI. De heenreis duurde 3[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comZalig! Ik ken mensen die de paprika's rechtstreeks boven het gasfornuis blakeren maar zo'n held -ik brand natuurlijk geheid mijn vingers- ben ik niet. Gewoon[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comVerleden week meldde ik al dat van de overschotten courgettes uit de tuin van Petra chutney zou worden gemaakt. Wel, hier het resultaat. Ik weet nog steeds[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comGisteren een bezoek gebracht aan de Smaakparade in Almere. De weergoden zaten mee en het was bovendien lekker rustig. De meeste mensen zaten nog op hun werk en[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comPrecies drie jaar geleden bezochtten we Beddington's. We waren verrast, zeer aangenaam verrast, terwijl we goed op de hoogte waren van de reputatie van Jean[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comDat een programma als Wie is de chef? nog nut heeft blijkt. Een zekere vriend is door dit programma aan het koken geslagen. Dat deed-ie vroeger af en toe ook[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comIk geef het eerlijk toe: ik heb nog nooit zelf pasta gemaakt. Oef, wat een bekentenis alhier. Surfend langs alle blogs neem ik kennis van zelf worsten draaien,[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comIk had gisteren een zakelijke afspraak. Omdat de meneer van de afspraak tevens was uitgenodigd in Restaurant Vrij aan de Vrijheidslaan om daar bubbels uit[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comZo, eindelijk een weekje weg. Althans, zondag verkast Aan tafel met Tanja een weekje naar Mallorca. Met vriendin en kroost van 2+. De tweeplusser eet[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comHet is bizar dat zowel Nederlanders, Britten als Duitsers in eigen land de "internationale keuken" zich laten welgevallen maar eenmaal op Mallorca gaat er[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comNa een dagdeel rondgelopen te hebben op het evenement Kookboek van het jaar 2008, was het eindelijk om 17.00 uur zover. De bekendmaking van de uitverkorenen in[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comIk had vanochtend zin om iets te bakken. Maakt niet uit wat en dus dook ik even de voorraad- en koelkast in om te bepalen wat dat "iets" zou worden. In de[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comAl enkele weken lees ik af en toe een stukje uit "Keukenprins - 100 dagen lezen en schrijven over eten" van Ronald Giphart. Het is echt zo'n boek dat je niet[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comIngrediënten AH Aardappel Kroketjes: aardappel, paneermeel [tarwebloem, water, gist , zout, kleurstof (annatto)], plantaardige olie, tarwebloem, zout,[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comIk moest dit standaardboek over de Spaanse keuken van Simone en Inés Ortega natuurlijk hebben. Het is al sinds de 1e druk, ruim dertig jaar geleden, het[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.com