Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
Leuk nieuw boekje van Veltman Uitgevers: het kleine dikke bakboek. Zo'n 320 bakrecepten, zit volgens mij veel lekkers bij. In ieder geval was de eerste poging[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEr zijn zo van die smaakcombinaties die een bom geven. Peer en chocolade is zo'n duo. Denk maar aan de traditionele Poire Belle Hélène... Nu, als je die bom[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be* Ingrediënten (porties: 12) a- Bodem 190 gr bloem 160 gr zachte boter 50 gr poedersuiker b- Vulling 175 gr witte chocolade 225 gr mascarpone 1 theelepel[...]
Bron: mijn-keuken.blogspot.nlWij eten graag zoveel mogelijk (of moet ik zeggen zo vaak mogelijk) seizoen- en streekproducten. Dat betekent dat wij in de maand december voornamelijk eten:[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlBij de verdeling voor de foodblogswap voor maart mocht ik iets kiezen van ' Bakverhalen '. Angelique wou als kind, later haar eigen patisserie hebben. Met haar[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beOpzoek naar leuke ideetjes met pompoen kwam ik op de bakparade een leuk recept voorpompoen-chocolade-brownies tegen. Maar ik houd van suikervrij en van weinig[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beIngrediënten 1 bekertje slagroom (125 ml) 2 tl poedersuiker 1 tl kaneel (+ 1 mespunt) 1 pavlova (kant-en-klaar) 1 blikje perenpartjes op siroop (225 g)[...]
Bron: ah.nlDit keer een toetje speciaal voor de kids.... maar misschien wil je stiekem zelf ook wel zo'n lekker toetje eten ;). Een echt recept kan ik jullie niet geven,[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlEen eenvoudig maar spectaculair nagerecht! Voor 2 vreetzakken en een foute avond... Ingrediënten: 1 blik peer (hou een 2de voor de zekerheid achter de hand)[...]
Bron: ikzitop.blogspot.nlIk ben niet heel erg zoet aangelegd, daarom zijn toetjes bij mij ook niet echt favoriet. Een bak vla, yoghurt of wat dan ook, doe je mij niet echt een plezier[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlWij eten graag zoveel mogelijk (of moet ik zeggen zo vaak mogelijk) seizoen- en streekproducten. Dat betekent dat wij in de maand december voornamelijk eten:[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlBij de verdeling voor de foodblogswap voor maart mocht ik iets kiezen van ' Bakverhalen '. Angelique wou als kind, later haar eigen patisserie hebben. Met haar[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.be