Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
Ingrediënten Porties : 4 500 ml volle melk 50 gr suiker 1 kaneelstokje 5 cm citroenschil 5 cm sinaasappelschil 150 gr dessertrijst kaneelpoeder[...]
Bron: allrecipes.nlSinaasappelmarmelade: - 1 sinaasappel (liefst biologisch) - 250 g suiker - 1 citroen (liefst biologisch) Vlaaideeg: - 200 ml volle melk - 2 el suiker - 7 g[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comMachtig! Letterlijk en figuurlijk. Dit glas na een copieuze maaltijd is dan ook van 't goeie teveel. Zelfs ik, überzoetemond, kreeg het niet op. En dat wil[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beWanneer ik mensen die mij niet kennen vertel dat ik marathons loop èn marketing manager ben van een fitnessketen èn een kookblog heb, dan krijg ik gegarandeerd[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be“In Britain, a cup of tea is t he answer to every problem. Fallen off your bicycle? Nice cup of tea. Your house has been destroyed by a meteorite? Nice[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlSpeculaas...ik lust dit het hele jaar door, maar het is nog lekkerder rond deze tijd van het jaar. Of die Piet (die het komt brengen) nu blank, zwart of paars[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlDeze muffins kun je eten als ontbijt, maar het is ook lekker als tussendoortje. Havermout is erg gezond en lekker goedkoop! Dit recept had ik een keer op een[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nlVlaai koop je in Limburg overal in allerlei soorten en maten. De kwaliteit en de smaak variëren afhankelijk van waar je ze koopt. De vlaai uit de supermarkt[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlDit moet je een keer proberen! Een romige havermout met een heerlijke saus erdoorheen geroerd. Net alsof je een stuk wortel taart eet maar dan zonder alle[...]
Bron: datesandalmonds.blogspot.nlDeze cupcake variant heeft minder suiker! Dat kleine kindjes snel groeien hoef ik jullie niet te vertellen. De mijne wordt zelfs alweer bijna twee en maakt[...]
Bron: karenannecakes.blogspot.nlDit is een lekkere winterclafoutis, een zoete ‘ovenomelet’, noem ik het altijd maar, een heerlijk dessert na een (lichte) maaltijd, of als[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlHet beste van tweewerelden: de vulling van oer-Hollandse rijstepap krijgt een oosters accent met kokos, gember en limoen. Verrukkelijk met een saus van[...]
Bron: lizzyshoekje.blogspot.nlOndanks dat dit geen Indonesische gerecht is, is het er wel door geinspireerd. In Indonesie wordt veel gebruik gemaakt van rijst (in allerlei vormen en[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nl"Risotto als zoet nagerecht", ik zag dit recept ergens tijdens mijn tijdsverdrijf, recepten zoeken op internet, voorbij komen. Vond het raar klinken maar ook[...]
Bron: sophsblogg.blogspot.nlEen herfstige pruimenvlaai en een abrikozen-kruimelvlaai. Het aandeel vlaaien is op deze blog niet zo hoog. Best wel schandalig vindt mijn man. Als Limburgse[...]
Bron: taartenzoet.blogspot.com