Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 28 recepten
Ingrediënten Porties : 10 1,5 dl droge witte wijn 100 gram zachte roomboter 150 gram suiker 2 zakjes vanillesuiker 225 gram zelfrijzend bakmeel 3 zeer[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 6 plakjes roomboter bladerdeeg (diepvries, pak) 1 ei 140 g suiker 4 blaadjes gelatine (pakje à 12 stuks) 4 citroenen 250 ml slagroom[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 7 bladerdeegvellen Twee theelepels olijfolie 2 middelgrote rode uien, fijn gehakt 2-3 teentjes knoflook, gehakt 4 grote kastanje[...]
Bron: allrecipes.nlEen bezoek aan broer en schoonzus noopte tot het overbodig ma- ken van een toetje. Niet omdat genoemd duo zelf niet voorzienig zou zijn, maar omdat het gewoon[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 8 personen 125 g tarly 4 eetlepels meergranenrijst 4 eetlepels rozijnen 8 gewelde abrikozen 4 gedroogde vijgen 75 g suiker 1 eetlepel custardpoeder 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 200 g fijne kristalsuiker 95 g hazelnoten 50 g pijnboompitten 250 ml sterke koffie 175 g lange vingers (pak) 50 ml hazelnootlikeur (bijv.[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 250 g fijne kristalsuiker 5 eetlepels slagroom zet alles op mijn lijst Handig als boodschappenlijstje of om online te bestellen[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 eieren 100 g suiker 100 g bloem 1 tl gedroogde gist (3 zakjes à 7 g) 100 g boter 1 citroen 1 vanillestokje 80 g pijnboompitten (bakje à [...]
Bron: ah.nlIngrediënten 6 plakjes bladerdeeg (ontdooid) 1 eidooier 1½ el pijnboompitten 350 g rood fruit (aardbeien, frambozen en/of bessen) 2 el sinaasappel[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 250 g zelfrijzend bakmeel (gezeefd) 250 g donkerbruine basterdsuiker 1 theelepel gemalen kaneel 1 theelepel gemalen kruidnagel 1 theelepel[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 125 g tarly (pak a 500 g) 4 eetlepels meergranenrijst 4 eetlepels rozijnen 8 gewelde abrikozen (zakje a 200 g) 4 gedroogde vijgen 75 g[...]
Bron: ah.nlIn een wilde opruimbui vond ik in mijn kast ook een heel klein boekje met specialiteiten uit de Tiroler keuken. Het zag er danig verouderd uit, zowel[...]
Bron: mangerie.blogspot.comVoor de foodblogswap van Februari mocht ik iets koken van 'Koken.blog.nl' , deze site kende ik vooral van de handige kookboekbesprekingen. Er staan daarnaast[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlRijpe peren tref je maar zelden, als je geluk hebt op de markt in september of oktober. Meestal wordt het fruit onrijp geplukt en duurt het vaak nog een week[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlMijn goede voornemen voor 2013 om iedere week iets te bakken is al mislukt omdat ik er helaas niet altijd aan toe kom. Toch bak ik wel regelmatiger iets zoets[...]
Bron: inaflowaroundtheworld.blogspot.com