Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
Ingrediënten Porties : 8 1 teentje knoflook 3 takjes peterselie 200 gr yoghurt wat bieslook 1 theelepel Franse mosterd 1 eetlepel witte wijnazijn 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 liter kippen- of groentebouillon 500 gr bleekselderij stengels 1 stengel prei 50 ml room 2 eetlepels peterselie (gedroogd)[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 2 grote vellen deeg voor hartige taart (of bladerdeeg) 60 gr boter 1 kleine ui, fijngesneden 2 stengels bleekselderij,[...]
Bron: allrecipes.nlBladerdeeg uit de diepvries van supermarkt 1 eigeel vermengd met iets melk BEREIDING VAN KIPFILET IN BOUILLON: 300 g kipfilet (zoveel als wat jij wilt maken),[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram Courgette 1 grote Ui 2 tenen Knoflook 200 gram Feta kaas 3 eieren 4 eetlepels bloem (verse) Oregano naar smaak (verse) Tijm naar[...]
Bron: smulweb.nlIn Frankrijk kom je de hartige cake vaak tegen op de menukaart en in kookboeken. In Nederland is dit gerecht minder bekend, en dat is eigenlijk wel jammer. Het[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frIn een muffin kun je gemakkelijk restjes groenten, aardappel, kaas en eieren verwerken. Het resultaat is dan een heerlijk lunchgerechtje of eventueel aangevuld[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlHet boekje dat ik op Marktplaats kocht heette: ‘De maaltijd en de keuken in de middeleeuwen’. Het was een oudje uit 1904, wat de voornaamste reden[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHoewel het officieel zomer is, is dat nog niet aan het weerbeeld te zien. De temperaturen liggen wel al lekker rond de 20 graden of hoger, maar het is erg[...]
Bron: keukensprookjes.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 2 eetl. bloem 500 g kalkoenfilet, in blokjes 1 1/2 eetl. olijfolie 2 uien, versnipperd 4 1/2 dl droge cider 1 laurierblad 4[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 5 personen 2 el olijfolie; 750 g in blokjes gesneden rundvlees; 2 fijngesnipperde uien; 1 uitgeperst teentje knoflook;1 el bloem; 2 dl rode wijn; 1 tl[...]
Bron: smulweb.nlKruiden: vijfkruiden mengsel, fijgesneden peterselie of koriander ,oregano,rijstkruiden,ketjap of japanse vis/oestersaus, zout, peper, ei, afgekookte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen 400 gr noorse garnalen, 200 gr zoute koekjes, 100 gr boter, 8 blaadjes witte gelatine, 3/4 kruiden bouillontablet, 1/8 l slagroom, 3 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen 2 el olijfolie; 750 g in blokjes gesneden rundvlees; 2 fijngesnipperde uien; 1 uitgeperst teentje knoflook;1 el bloem; 2 dl rode wijn; 1 tl[...]
Bron: smulweb.nl