Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 27 recepten
Ingrediënten Porties : 8 170 gr pure chocolade, fijngehakt 250 ml halfvolle melk 450 ml crème fraîche 100 gr basterdsuiker 4 eetlepels ahornsiroop (maple[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 20 personen 175 g biscuitjes; 300 g pure chocolade; 100 g melkchocolade; 4 el ahornsiroop; 150 g boter; 150 g bonte, kleine marshmallows; 150 g grof[...]
Bron: smulweb.nlvoor 20 personen 175 g biscuitjes; 300 g pure chocolade; 100 g melkchocolade; 4 el ahornsiroop; 150 g boter; 150 g bonte, kleine marshmallows; 150 g grof[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 125 g boter (+ extra om in te vetten) 250 g amandelspeculaasjes 350 g stoofperen op lichte siroop (pot) 150 g fijne kristalsuiker 600 g[...]
Bron: ah.nlDit heet amandelpruimenbrood, maar het is eigenlijk meer cake. Hoewel ik heel graag zelf brood wil gaan bakken, schrik ik nog altijd een beetje als er brood[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlWe zijn op weg naar de herfst, helaas, maar het is niet anders. Een nieuw seizoen kondigt zich aan, de dagen worden korter, het licht verandert en de geur van[...]
Bron: boeddhamumglutenfree.blogspot.comNou hier komt dan eindelijk het beloofde recept van de verjaardags-Cheesecake! Had 'm eigenlijk vorige week al willen posten, maar door allerlei[...]
Bron: soepkipje.blogspot.nlDoor de cursus over die ik begin dit jaar volgde over de Fundamentals of Human Nutrition kwam ik in contact met een Nederlandse die al jaren in Amerika woont.[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlToen ik enkele weken geleden voor het eerst granita maakte wist kmeteen dat ikdar verder mee zou experimenteren. Toen was het granaatappelgranita en nu liet ik[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beMijn Hollands vriendje had zin in gevulde speculaas en ik had wel zin in een experiment want ik had eigenlijk nog nooit speculaas gemaakt. Maar het valt best[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beDe laatste tijd ben ik helemaal into wortels! Ik rasp ze door mijn havermoutontbijtje, ik neem ze als healthy snack en ik gebruik voor het bakken van mijn[...]
Bron: threegirlsonekitchen.blogspot.nlWat moet ik hier nu over zeggen ? Ik bedoel maar, hoe omschrijf je roomijs dat zoooo lekker, zoooooooooo zalig lekker is ? Hoe begin je daar aan ? Ik weet het[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beWaarom zou je zelf een stol bakken? Een stol kun je gewoon bij de supermarkt of bij de bakker kopen. Dus waarom zou je zoveel moeite doen om er zelf een te[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlWaarom zou je zelf een stol bakken? Een stol kun je gewoon bij de supermarkt of bij de bakker kopen. Dus waarom zou je zoveel moeite doen om er zelf een te[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlSoms moet men geduld betrachten om tot een succes te komen of in dit geval een goed product te maken. Deze koek heeft ook zijn tijd nodig. Als de koek uit de[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.com