Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
Als variatie op het recept neem ik (5) verse (geschilde) vijgen in plaats van gedroogde, en breng dit met port en suiker aan de kook. En omdat ik zo 'snugger'[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIngrediënten 4 gedroogde vijgen ((zak 250 g), in stukjes) 75 ml rode port 100 g suiker 3 blaadjes gelatine wit (pakje 12 stuks) 1 beker slagroom (250 ml)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 250 g zelfrijzend bakmeel 8 el lichtbruine basterdsuiker 2 zakjes vanillesuiker (pakje 10 zakjes) 175 g koude boter (+ extra om in te[...]
Bron: ah.nlKaas Trifle In plaats van een kaasplankje is het ook leuk om als dessert een kaastrifle te maken. Alles bij elkaar op een aparte smaak gepresenteerd. Helemaal[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlMerinque Kerstboom Als dit geen mooi dessert of gebak is.... Dan weet ik het niet meer Het is gewoon zonde om op te eten.... En echt niet moeilijk te bereiden.[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlIk at deze Sinterklaas-Kerstachtige trifle als uitgesteld ontbijt en werd er heel vrolijk van. Als dessert na een uitgebreide kerstmaaltijd lijkt het me minder[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 6 personen 1000 g runderstaartstuk (het liefst de punt) 12 sjalotjes ontveld 2 dl runderfond 1 dl rode port 4 takjes tijm, geplukt en gehakt 12 nieuwe[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 12 2 x 1/2 dl rode Port 50 gram extra pure chocola (70% cacao) 4 eetlepels cacaopoeder 225 gram donkerbruine bastersuiker 200 gram[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Opbrengst : 12 bonbons 12 gedroogde vijgen 100 ml rode port 2 eetlepels gepelde pistachenoten, fijngehakt 200 gr melkchocolade, in stukjes[...]
Bron: allrecipes.nlEen trifle is een toetje gemaakt met cake, fruit, custard, slagroom, sap of alcohol (bijvoorbeeld sherry, port) en dat alles in laagjes opgediend in een[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 25 personen Voor de mousse -1 liter room -1 liter yoghurt -200 ml eiwit -170 gr suiker -4 blaadjes gelatine Voor de vijgen compote -10 vijgen (in zessen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 zoete appels eetlepel (basterd)suiker snufje peper scheut rum (of koffielikeur) handje rozijnen theelepel kaneel 4 kleine blaadjes (verse)[...]
Bron: smulweb.nlEen trifle is een toetje gemaakt met cake, fruit, custard, slagroom, sap of alcohol (bijvoorbeeld sherry, port) en dat alles in laagjes opgediend in een glazen[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com