Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Achter onze vijver staan twee rabarberplanten. Het is een ideale plek voor het mooie, grote blad, want het hangt zo mooi over het water heen. En wie de plant[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNog nooit gemaakt zo'n worteltjescake. Nu dus wel. De olie maakt 'm sponzig, sappig, hij is erg lekker. Een toppertje voor bij de high tea! Stel je gaf een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHee hallo, Ik weet nou nog steeds niet hoe die fucking scanner werkt, dus dat wordt typen. Hier dan Het Recept: Cashew merengue (Voor 8 tot 10 personen) De[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlWelkom terug in het kookboekenmuseum waar oud en beduimeld worden gekoesterd. Het gebeurde op een dag dat ik op de A12 reed en mij opeens vanuit het niets[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlKijk, zo ziet pistache-ijs er nou uit wanneer je er geen kleurstoffen bij doet. Nu waren mijn pistachenoten niet zo mooi groen als ik ooit eerder kocht (foto[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlWat heeft u deze zomer allemaal vanuit verre landen meegesleept naar huis? Zat er nog iets bruikbaars bij, of had u eenmaal thuis geen idee meer wat ermee[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlde laatste hand wordt er aan gelegd... In een bak invriezen kan ook hoor (met aardbeiensaus erdoor?!), maar in bevroren toestand is het net even te hard om[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDie bara brith van laatst? Laat maar zitten; ik heb al weer iets veel beters, hoewel het recept sterk leunt op die cake uit Wales. Ook in deze cake (of is het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet boekje dat ik op Marktplaats kocht heette: ‘De maaltijd en de keuken in de middeleeuwen’. Het was een oudje uit 1904, wat de voornaamste reden[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVan de klassieke puddingen is dit zeker wel een persoonlijke favoriet! Maar hij is niet voor kinderen bedoeld. Er zit namelijk een zeer stevig glas drank[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEven niets vegetarisch, maar ruimte voor een recept met konijn, waar ik toch wel erg dol op ben. Dit Vlaamse recept is heerlijk kruidig en zoetzuur. Het is de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk maakte dit voor de kerst, maar haal het recept nog eens tevoorschijn voor de paasdagen, want het is beslist een spektakelstuk en echt iets voor de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAch, wat was het etymologisch gegraaf weer leuk dit keer. Deze moet ik even met jullie delen, hoor. Het gaat om het toetje Knickerbocker Glory. Of nou ja,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlBen ik wéér mijn eigen blogverjaardag vergeten! Niet dat het heel belangrijk is, maar toch... Twee weken geleden is Eerst Koken dus zeven jaar oud geworden. Ik[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEen toetje naar mijn hart: chic genoeg voor een etentje, maar tegelijkertijd simpel en helemaal van tevoren voor te bereiden. Eigenlijk gaat het vooral om de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDit is een heel simpel taartje dat je in een oogwenk maakt, als je maar de tijd neemt om het af te laten koelen. Je moet hem echt in de koelkast koud laten[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl