Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 28 recepten
Rozemarijn wordt eigenlijk vooral in hartige gerechten gebruikt, maar ik had vandaag zin in een klein experiment. En ik moet zeggen, ik vind het best geslaagd.[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlvoor 4 personen 1 el olijfolie, 5 plakjes hartige taartdeeg, 150 g katenspek, in plakjes, 2 rode uien, in ringen, 2 teentjes knoflook, geperst, 2 bosjes[...]
Bron: smulweb.nl1 kg kikkererwten 2 uien, gesnipperd 5 teentjes knoflook, fijngehakt 1 bosje peterselie, grof gehakt (een groot bosje!) 1 bosje koriander, grof gehakt 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 24 115 gram boter 115 gram geraspte Parmezaanse kaas 1 theelepel gehakte verse tijmblaadjes 1/2 theelepel zeezout 1/2 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten: - 600-750 g doorregen runderlappen - 1 groentebouillonblokje - 2 uien, grof gehakt - 1 klein blikje tomatenpuree - scheut ketjap - 3[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comWij eten graag zoveel mogelijk (of moet ik zeggen zo vaak mogelijk) seizoen- en streekproducten. Dat betekent dat wij in de maand december voornamelijk eten:[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlIngrediënten 1.2 kg aardappelen (vastkokend) 4 el olijfolie 2 uien (in ringen) 4 x 125 g winterpeen (in stukjes) 2 schaaltjes falafel (a 210 g) 1/2 beker[...]
Bron: ah.nlDe 'gewone' muffin met ei en spek stond vorig jaar maart op mijn blog. Inmiddels staat deze muffin hier regelmatig op het menu en ik blijf ermee variëren.[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlIk kwam op de blog: uit de keuken van Levine, een recept tegen voor een hartige cake. Nou is mijn 1e associatie met cake absoluut niet hartig, maar toch trok[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlDe 'gewone' muffin met ei en spek stond vorig jaar maart op mijn blog. Inmiddels staat deze muffin hier regelmatig op het menu en ik blijf ermee variëren.[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlWij eten graag zoveel mogelijk (of moet ik zeggen zo vaak mogelijk) seizoen- en streekproducten. Dat betekent dat wij in de maand december voornamelijk eten:[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlDit jaar bestelde ik bij de paashaas eitjes met een bruin kleurtje. Dit bruine kleurtje krijg je door de natuurlijke kleurstof van uienschillen. Ik begin al[...]
Bron: creaymme.blogspot.comBij het woord cake denk ik vooral aan zoet. Maar waarom zou cake altijd zoet moeten smaken? Deze hartige cake van Couscous met prei en geitenkaas smaakt gewoon[...]
Bron: de-appelboom.blogspot.nlEven niets vegetarisch, maar ruimte voor een recept met konijn, waar ik toch wel erg dol op ben. Dit Vlaamse recept is heerlijk kruidig en zoetzuur. Het is de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDit jaar bestelde ik bij de paashaas eitjes met een bruin kleurtje. Dit bruine kleurtje krijg je door de natuurlijke kleurstof van uienschillen. Ik begin al[...]
Bron: creaymme.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 2 eetl. bloem 500 g kalkoenfilet, in blokjes 1 1/2 eetl. olijfolie 2 uien, versnipperd 4 1/2 dl droge cider 1 laurierblad 4[...]
Bron: allrecipes.nl