Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 25 recepten
Ingrediënten Opbrengst: 50 koekjes, als je ze klein maakt 350 gr bloem 175 gr witte basterdsuiker 175 gr donkere basterdsuiker 1/2 theelepel baksoda 225[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 12 2 eieren 225 gr basterdsuiker 1 theelepel vanille-extract 125 ml melk 1 eetlepel rum 250 gr witte bloem 4 theelepels bakpoeder[...]
Bron: allrecipes.nl10 gram poedersuiker 100 gram cacao (gezeefd) 190 gram roomboter 200 gram pure chocolade 4 plakken spekkoek dun gesneden 150 gram gebrande hazelnoten[...]
Bron: smulweb.nl10 gram poedersuiker 100 gram cacao (gezeefd) 190 gram roomboter 200 gram pure chocolade 4 plakken spekkoek dun gesneden 150 gram gebrande hazelnoten[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 28 Natte ingrediënten 400 gr limabonen uit blik (uitgelekt) 2 eieren 2 eetlepels olie 1 theelepel vanille-extract 2 eetlepels melk[...]
Bron: allrecipes.nlMachtig! Letterlijk en figuurlijk. Dit glas na een copieuze maaltijd is dan ook van 't goeie teveel. Zelfs ik, überzoetemond, kreeg het niet op. En dat wil[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEen keer in de maand koken we met een gezellige groep dames onder leiding van Kok Henk van Steenbergen bij Otto e Mezzo in het Kookatelier in Wassenaar. We[...]
Bron: kokenoplocatie.blogspot.nlHet bbq seizoen is weer ruimschoots aan de gang. Dat merken we omdat als je drie hoog woont er genoeg buren zijn om je te vergassen met slecht aangestoken[...]
Bron: taartenart.blogspot.comFrambozen cheesecake is een van mijn meest favoriete taarten. IJs waarin de ingrediënten van deze taart verwerkt zijn moest dus wel heerlijk zijn. En het was[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlVorige week in Parijs heb ik een leuke kookboek gespot "Les 30 recettes culte". Een heel kleine boekje waar heel veel lekkere recepten in zitten, allemaal[...]
Bron: dulcefreska.blogspot.nlNutella® is 50 jaar jong en barst van de energie! Ik word zelf ook binnenkort 50 en energie heb ik ook te over voor mijn 'gezegende' leeftijd. Nu meer dan[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beBonBonSpecials is net als Parc Chocolate een initiatief van Stan Smeets. Dit bedrijf is ontstaan doordat zij bij Parc Chocolate regelmatig de vraag kregen of[...]
Bron: sweethappinez.blogspot.comIngrediënten 150 g hazelnoten (bakje a 95 g) 225 g boter (op kamertemperatuur) 225 g witte basterdsuiker (+ 5 el extra) 4 eieren 175 g zelfrijzend[...]
Bron: ah.nlIk had weer zin om te bakken en wou ook eens met toppings beginnen spelen. Zo kwam ik uit op nummer 9 van project 1001 : Een simpel cakerecept met een topping[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.be