Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 55 recepten
Het is nu natuurlijk nog helemaal aardbeientijd, maar je kunt hier ook ander fruit op los laten. De cake is erg rijk en haast romig door de crème fraiche die[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlZozo… even niet opletten en je bent vijf jaar verder. Met 537 recepten. Driewerf ¹ hoera voor Eerst Koken, want het blog viert deze week zijn[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlWat heeft u deze zomer allemaal vanuit verre landen meegesleept naar huis? Zat er nog iets bruikbaars bij, of had u eenmaal thuis geen idee meer wat ermee[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet is nu natuurlijk nog helemaal aardbeientijd, maar je kunt hier ook ander fruit op los laten. De cake is erg rijk en haast romig door de crème fraiche die[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlKijk, zo ziet pistache-ijs er nou uit wanneer je er geen kleurstoffen bij doet. Nu waren mijn pistachenoten niet zo mooi groen als ik ooit eerder kocht (foto[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlWelkom terug in het kookboekenmuseum waar oud en beduimeld worden gekoesterd. Het gebeurde op een dag dat ik op de A12 reed en mij opeens vanuit het niets[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlWeet je nog hoe je als kind bang kon zijn in je eigen bed? Bang voor draken, enge schaduwen die draken hadden kunnen zijn, of draken onder het bed? Of anders[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIedereen die op dieet is, klik dit weg! Snel! Krenten met specerijen en suiker, in een bladerdeegjasje, en dan besmeerd met een stiltonboter waar Pedro Ximénez[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVan die dingen die kinderen zeggen in gezelschap, maar waarvan je liever hebt dat ze dat alleen thuis zeggen. Zo vroeg Kleine Chef toen hij al ruim vier was in[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl4 personen Nodig: * 2 eieren * 75 gr. poedersuiker * 200 gr. mascarpone * 250 gr. slagroom * lange vingers of cake * grappa, amaretto of andere likeur * sterke[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHee hallo, Ik weet nou nog steeds niet hoe die fucking scanner werkt, dus dat wordt typen. Hier dan Het Recept: Cashew merengue (Voor 8 tot 10 personen) De[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDochter Zus mocht met de trein mee naar de Turkse winkel (die we gemakshalve zo noemen, maar volgens mij is de eigenaar een Egyptenaar) in de grote stad. Ze[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlZo, eindelijk een koekje dat een beetje normaal uit mijn oven komt. Ik ben een koekjeskluns, jongens… Nooit lijkt het op iets dat uit een pakje komt en[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNodig: * 250 gr. pure chocolade * 125 gr. ongezouten zachte boter * 6 eieren * 75 gr. suiker * 100 gr. basterdsuiker * de geraspte schil van 1 sinaasappel *[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlKeukenscheikunde is soms zo mooi dat je er wel uren naar zou kunnen kijken. Eiwitten die worden opgeblazen tot stijve wolken, vlees dat bruin wordt,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlCake eigenlijk he? Het is geen brood. Maar dankzij de Amerikaanse oorsprong (banana bread) hebben we het nu eenmaal vaak over een brood. Nu had ik al een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk was een paar dagen ziek en had in de verste verte geen behoefte aan avondeten, dus kleine chef zat tijdelijk aan de macaroni. Ook lag er een tros bananen op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDe weespermop… zo simpel, maar tegelijkertijd zo lekker: een knapperig suikerkorstje van buiten en zacht spijs van binnen. Meer dan amandelen, suiker en[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl