Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 10 recepten
Mijn man is geen zoetekauw. Het meeste van wat ik bak aan zoete gerechten is niet aan hem besteed. Een uitzondering is mijn superzachte marmercake, én deze[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlJáren geleden kwam ik op weg naar mijn werk elke dag op Utrecht CS. Mijn trein had nogal eens vertraging en daardoor kwam ik soms (vaak...) in de verleiding[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlMinik alman pastaları betekent letterlijk: kleine Duitse taartjes. In de verte heeft deze zoetigheid wel iets weg van Berliner bollen, ik denk dat de naam daar[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlIn de Turkse keuken zijn ontzettend veel varianten van pudding en andere 'stevige' toetjes. Deze pirinç unlu muhallebi (Turkse rijstpudding) is heel bekend en[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlAlhoewel 30 jaar worden natuurlijk eigenlijk aanleiding zou moeten zijn voor een taart met vier lagen, vijf soorten vullingen en een hysterische marsepeinen[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlToen ik laatst een beetje op Pinterest rondkeek, zag ik een geweldige foto van een brownie butter cake. Het recept ging meteen op mijn lange 'to bake'-lijst[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlAlhoewel de naam van dit gerecht is afgeleid van het Italiaanse 'zuppa inglese', lijkt supangle (Turkse chocoladepudding met gesmolten chocola) daar helemaal[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlEen tijdje terug heerste er op een Facebook een enorme hype rondom een 'huilende cake'. Nou is ağlayan pasta (letterlijk: huilende taart) inderdaad een bekende[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlIn de tuin van mijn ouderlijk huis staat een enorme appelboom. Hij stond er al lang voordat mijn ouders het huis kochten en is waarschijnlijk zo'n 100 jaar[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlAlhoewel 30 jaar worden natuurlijk eigenlijk aanleiding zou moeten zijn voor een taart met vier lagen, vijf soorten vullingen en een hysterische marsepeinen[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nl