Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 58 recepten
Dit is misschien wel een aardig recept om met iets oudere kinderen te maken. Veel meer dan alles bij elkaar gooien is het namelijk niet. Het is geen cake, want[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAlleen even een foto tussendoor: ik ben een sukkel in het maken van knap gebak, maar vond deze toch wel aardig. Mijn meiden zijn afgelopen week drie geworden[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEn op een dag zat ik opeens aan gebakken banaan te denken. Sinds ik mijn eigen boontjes dop, ben ik nooit meer naar een Chinees (afhaal)restaurant gegaan en[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDe weespermop… zo simpel, maar tegelijkertijd zo lekker: een knapperig suikerkorstje van buiten en zacht spijs van binnen. Meer dan amandelen, suiker en[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlKijk, zo ziet pistache-ijs er nou uit wanneer je er geen kleurstoffen bij doet. Nu waren mijn pistachenoten niet zo mooi groen als ik ooit eerder kocht (foto[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlSuikerbrood staat eigenlijk hoog op de lijst van zaken die ik best wil eten, maar niet mag. Nou ja, ik MAG het wel, maar ik weet wel beter… Want op een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlWeet je nog hoe je als kind bang kon zijn in je eigen bed? Bang voor draken, enge schaduwen die draken hadden kunnen zijn, of draken onder het bed? Of anders[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIedereen die op dieet is, klik dit weg! Snel! Krenten met specerijen en suiker, in een bladerdeegjasje, en dan besmeerd met een stiltonboter waar Pedro Ximénez[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl4 personen Nodig: * 2 eieren * 75 gr. poedersuiker * 200 gr. mascarpone * 250 gr. slagroom * lange vingers of cake * grappa, amaretto of andere likeur * sterke[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVan die dingen die kinderen zeggen in gezelschap, maar waarvan je liever hebt dat ze dat alleen thuis zeggen. Zo vroeg Kleine Chef toen hij al ruim vier was in[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNog nooit gemaakt zo'n worteltjescake. Nu dus wel. De olie maakt 'm sponzig, sappig, hij is erg lekker. Een toppertje voor bij de high tea! Stel je gaf een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDochter Zus mocht met de trein mee naar de Turkse winkel (die we gemakshalve zo noemen, maar volgens mij is de eigenaar een Egyptenaar) in de grote stad. Ze[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVerwarm 200 gram pure chocolade au bain marie en onder voortdurend roeren tot alles gesmolten is. Het mag absoluut niet koken! Haal de schaal van het vuur af[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIn totaal zette ik anderhalve kilo groente op tafel. Ik hield mijn hart vast, maar ik kwam met een sterk wapen: gorgonzolasaus. Mijn kinderen worden daar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNodig: * 250 gr. pure chocolade * 125 gr. ongezouten zachte boter * 6 eieren * 75 gr. suiker * 100 gr. basterdsuiker * de geraspte schil van 1 sinaasappel *[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlKeukenscheikunde is soms zo mooi dat je er wel uren naar zou kunnen kijken. Eiwitten die worden opgeblazen tot stijve wolken, vlees dat bruin wordt,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlCake eigenlijk he? Het is geen brood. Maar dankzij de Amerikaanse oorsprong (banana bread) hebben we het nu eenmaal vaak over een brood. Nu had ik al een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEr zijn naar mijn schatting zeker 200 foodbloggers in Nederland, en sinds kort delen we een maandelijkse Foodblogswap, waarbij iedereen een ander blog krijgt[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk verwachtte dat mijn bezoek met zelfgemaakte appeltaart zou arriveren en ik wilde een duit in het zakje doen door daar een kaneellabneh bij te maken. Lekker,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl