Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 5 recepten
Als variatie op het recept neem ik (5) verse (geschilde) vijgen in plaats van gedroogde, en breng dit met port en suiker aan de kook. En omdat ik zo 'snugger'[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIngrediënten 4 gedroogde vijgen ((zak 250 g), in stukjes) 75 ml rode port 100 g suiker 3 blaadjes gelatine wit (pakje 12 stuks) 1 beker slagroom (250 ml)[...]
Bron: ah.nlEen trifle is een toetje gemaakt met cake, fruit, custard, slagroom, sap of alcohol (bijvoorbeeld sherry, port) en dat alles in laagjes opgediend in een[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 25 personen Voor de mousse -1 liter room -1 liter yoghurt -200 ml eiwit -170 gr suiker -4 blaadjes gelatine Voor de vijgen compote -10 vijgen (in zessen[...]
Bron: smulweb.nlEen trifle is een toetje gemaakt met cake, fruit, custard, slagroom, sap of alcohol (bijvoorbeeld sherry, port) en dat alles in laagjes opgediend in een glazen[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com