Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
10 filodeegvellen; 300 gram diepvries spinazie; 10 cl. room; twee handjes geraspte Emmenthaler kaas (of evt. Leerdammer); 3 eieren; 4 puntjes "La vache qui[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 5 plakjes bladerdeeg 5 eieren 125 ml crème fraîche peper en zout 200 gr spinazie 125 gr geitenkaas 3 eetlepels amandelschaafsel[...]
Bron: allrecipes.nlVoorbereidingen voor het kerstdiner De laatste week heb ik weinig tijd gehad voor de blog. Gelukkig ben ik weer tijdelijk aan het werk en druk bezig met de[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlOok deze maand mocht ik weer meedoen met de foodblogswap. Het blijft toch elke maand weer een feest om een nieuw blog af te speuren naar heerlijke recepten en[...]
Bron: kleurrijketen.blogspot.nlWat een goed idee! Hartige gebakjes.... Nou was ik al goed bezig met hartige taarten en cakes, maar dit is ook lekker. Heerlijk als tussendoortje en je kunt ze[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlDeze ove(n)rheerlijke hartige muffins recept, moest ik gewoon met jullie delen! Jeetje wat zijn deze lekker zeg! Koud als borrelhap(je) of bij het warm eten[...]
Bron: miss-eekma.blogspot.nlDit is een heerlijk gerecht voor de lunch, als voorafje of voor bij een borrel. Als je mini muffinvormpjes bezit dan kun je uit deze hoeveelheid vierentwintig[...]
Bron: evakooktover.blogspot.nlDeze gezonde koekjes bevatten veel groenten en zijn heerlijk bij een salade als lunch, maar ook perfect als snackje tussendoor. Inspiratie voor dit recept[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlIk houd enorm van hartige taarten, maar wat minder van het feit dat ze vaak zo zwaar vallen. Vandaar dat ik eens wat anders dan gewoon deeg of bladerdeeg[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlIngrediënten 200 g boter (op kamertemperatuur + extra voor invetten) 4 eieren 250 g zelfrijzend bakmeel 100 g oude kaas (geraspt) 400 g winterpeen (zak 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 uien (gesnipperd) 3 eetlepels olijfolie 300 g panklare spinazie 150 g basmatirijst 1 theelepel komijn (djinten) 1 liter groentebouillon[...]
Bron: ah.nlHet uitproberen van deze Turkse spinaziecake stond al heel lang op mijn verlanglijstje. In Turkse kringen is cake bakken sowieso aan de orde van de dag, het[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlMeimaand is bij ons feestmaand. Mama, papa en omi zijn jarig en het is ook nog eens slecht weer, dus extra veel reden om de keuken in te duiken en te bakken.[...]
Bron: kidsfoodies.blogspot.nlHet boekje dat ik op Marktplaats kocht heette: ‘De maaltijd en de keuken in de middeleeuwen’. Het was een oudje uit 1904, wat de voornaamste reden[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlBij het woord cake denk ik vooral aan zoet. Maar waarom zou cake altijd zoet moeten smaken? Deze hartige cake van Couscous met prei en geitenkaas smaakt gewoon[...]
Bron: de-appelboom.blogspot.nl