Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
Ik weet het, het is niet echt bakweer, wel om te bakken in de zon, maar niet om te bakken in de oven en toch heb ik een appelcake gemaakt. Straks begint de[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beWeet je wat ik graag doe? Rondstruinen in een kookwinkel met een cadeaubon die ik kreeg voor Kerst of moederdag of mijn verjaardag. Inderdaad, mijn kids en[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHet aantal pageviews op mijn blog stijgt gestaag. Tof! Tof! Om dat zo te houden, moet ik natuurlijk nieuwe receptjes posten. Maak je geen zorgen: méér dan[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beNeen, kletskoppen heeft niks te maken met kale mannen. De naam komt voort uit het feit dat er tijdens de bereiding op de koeken 'gekletst' moet worden. Al[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beWanneer ik mensen die mij niet kennen vertel dat ik marathons loop èn marketing manager ben van een fitnessketen èn een kookblog heb, dan krijg ik gegarandeerd[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk verklapte het al eerder. Mijn 2 favoriete Franstalige blogs zijn Fraise Basilic en Steph à Table . Waarom? De gerechten spreken mij aan, maar ook en vooral[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beLight is een tiramisu nooit: mascarpone is een vette kaas, daar is geen ontsnappen aan. Komt daar nog een combinatie van eieren en suiker (en meestal alcohol)[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEen tijdje geleden had ik filodeeg nodig om een notenkoekje te maken als garnituur bij een hapje. Ik vond geen filodeeg en kocht dan maar brickdeeg. Het[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be't moeten niet altijd pannenkoeken zijn met Maria Lichtmis. Probeer eens deze variant op de crêpes Suzette in de vorm van leuke, trendy mini-soesjes. Ze werden[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVorige week ontdekte ik een nieuwe blog. Nu zo nieuw is die blog niet, maar ik ontdekte 'm nog maar pas. Nu is die blog, Papilles on/off , een schat aan[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beAl voor de 3de maand op rij neem ik met veel plezier deel aan de Foodblogswap. Voor wie de 2 vorige blogposts hierover gemist heeft en niet weet waarover ik[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk loop graag en veel, maar wedstrijden zijn niet zo aan mij besteed. Allez, marathons wel, maar korte, kleine wedstrijden (met weinig deelnemers) vind ik maar[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk ben een vrouw van mijn woord. Altijd al geweest. Beloftes nakomen, da's één van de waarden die ik met de paplepel binnenkreeg. Toen ik op maandag 7 oktober[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beMachtig! Letterlijk en figuurlijk. Dit glas na een copieuze maaltijd is dan ook van 't goeie teveel. Zelfs ik, überzoetemond, kreeg het niet op. En dat wil[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beZeg niet zomaar cake tegen deze kardemomcake met peren en witte chocolade. Dit is een succulent stukje gebak dat ik nog vaak ga maken. Tegen mijn gewoonte in[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beGoeie wijn behoeft geen krans. Dit recept ook niet. Om Nom Nom Nom x 1001. Ik krijg er spontaan het water terug van in de mond bij het zien van de foto! En[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk ben niet zo'n 'citroenmadame' en toch ging dit gebakje vlotjes naar binnen. Het zure werd dan ook ruimschoots gecompenseerd door de zoete, stevige meringue.[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beNationale feestdag en dan wordt verwacht dat we iets Belgisch bereiden. Een streekgerecht, zeg maar. En wat beantwoordt daar nu meer aan dan onze eigen[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be