Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Dit is vandaag mijn 500e post ; toch wel iets om even bij stil te staan. Ik heb dit blog nu 2½ jaar en omdat ik het nog steeds met heel veel plezier doe,[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 160 g bloem - ½ tl bakpoeder - ½ tl baking soda - 1 tl kaneel - ¼ tl kruidnagelpoeder - 1 groot ei - 1 eidooier - 200 g[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 230 g verse dadels, ontpit en klein gesneden - 1 tl bakpoeder, gezeefd - 4 el extra vergine olijfolie - 220 g fijne kristalsuiker - 1ei - 1 tl[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 350 g gedroogde dadels (medjool), fijn gehakt - 250 g rozijnen - 170 g gedroogde cranberries - 175 g roomboter, in kleine blokjes - 175 g[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten voor de bodem: - 1 pak bastognekoeken - 150 g boter Voor de fudge: - 125 g boter, in stukjes - 400 ml gecondenseerde melk - 2 el honing - 150 g[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 125 g boter, op kamertemperatuur - 125 g kristalsuiker - 1 ei, op kamertemperatuur - 250 g bloem - 2 g bakpoeder (een kleine theelepel) Voor de[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten voor het deeg: - 200 g bloem - 1½ tl bakpoeder - 145 g boter, op kamertemperatuur - 80 g suiker - 65 g lichtbruine basterdsuiker - 1 eidooier[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 180 g pecannoten - 3 rijpe bananen, gepeld en fijngeprakt (300 g, zonder schil) - 275 g lichtbruine basterdsuiker - 3 eieren, losgeklopt - 140[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 180 g pecannoten - 3 rijpe bananen, gepeld en fijngeprakt (300 g, zonder schil) - 275 g lichtbruine basterdsuiker - 3 eieren, losgeklopt - 140[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comVoor de kadaifi-bodem: - 25 g gesmolten boter - 50 g kadaifi (Turkse winkel) - 1 el kristalsuiker Voor de cheesecakevulling: - 160 g roomkaas (philadelphia of[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comVoor de kadaifi-bodem: - 25 g gesmolten boter - 50 g kadaifi (Turkse winkel) - 1 el kristalsuiker Voor de cheesecakevulling: - 160 g roomkaas (philadelphia of[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.com