Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 9 recepten
Gisteren weer bevangen door het Italie-virus en vandaag werd het dus weer een maaltijd met de kleuren van de Italiaanse vlag! Urenlang had il sugo, de[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlVandaag weer een nieuwe klant! Leuk! Het was vandaag nog heerlijk weer, het is boffen eind september en deze maaltijd paste er perfect bij. Zelf hebben we deze[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlHet eerste gerecht wat ik ooit leerde maken is een gerecht waar volgens mij de meeste mensen mee zijn begonnen; pasta met een tomatensaus. In het begin greep[...]
Bron: ikzitop.blogspot.nlRavioli met tomatensaus 200 gr Pastameel 2 Eieren 300 gr Gehakt 50 ml. Rode wijn 125 gr. Champions, fijngehakt 125 gr Creme fraiche 50 gr Parmezaanse kaas,[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nlIk ben om: van Gnocchi-hater naar Gnocchi-lover, met dank aan een tweetal koks in la Bella Italia. Goeie Gnocchi maak je zelf, en ik weet nu hoe. De[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlRavioli met tomatensaus 200 gr Pastameel 2 Eieren 300 gr Gehakt 50 ml. Rode wijn 125 gr. Champions, fijngehakt 125 gr Creme fraiche 50 gr Parmezaanse kaas,[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nlDe beroemdste pastasauzen (Carbonara, Amatriciana, Cacio e pepe, Pesto Genovese, etc.) hebben gemeen dat ze allemaal uit zeer weinig ingrediënten bestaan. Het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNa een zeer natte zomer opeens een heerlijke nazomerdag. Zo lekker dat we zelfs buiten hebben gegeten. En op het menu stond ook nog eens iets zomers:[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlPappardelle con cinghiale is een traditioneel Italiaans recept. Met een pakje ragout van Lidl was het snel gemaakt. Bereiding: Haal de grote stukken vlees uit[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl